مها۳۰۴ مدیر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5454 عنوان کلاس های آنلاین کنکور و نهایی جیگرا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 23 پست دوستان میشه تجربه شرکت توی کلاس های آنلاین مثل ماز و تام لند و ...... رو با من به اشتراک بزارید ؟؟ ممنون میشم فکر کنید منم آبجی تونم 💚 مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه 1404/04/07 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naziii86 عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 287 میرم دوازدهم نه مودم نداریم اما اگه این کلاسارو ثبت نام کنم میگیریم فیبر نوری ؟ اولین باره میشنوم آها موفق باشیآره مودم خوبهبله فیبر نوری مثل همون مودم ولی با سرعت نور😐😂( منظورم اینه سرعتش بالاس)
naziii86 عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 287 یه سوال دیگه ببخشید شما همه فیلما رو میرسیدید ببینید ؟ و اینکه رشتتون چیه ؟ نه راستش همه رو ندیدم کلاس سالیانه رو کامل ندیدم من چون تیزهوشان بودم دبیران خوب بودن نیاز نبود فقط یه جاهایی رو که نمیفهمیم میدیدمرشتم ریاضیه♥️
مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5454 آنلاین نبینمن همیشه آفلاین میدیم با سرعت 2xبرای نت هم شما ولی فای دارین؟ما فیبر نوری داریم توی سرعت ... یه سوال دیگه ببخشید شما همه فیلما رو میرسیدید ببینید ؟ و اینکه رشتتون چیه ؟ مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه
مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5454 نه راستش همه رو ندیدم کلاس سالیانه رو کامل ندیدم من چون تیزهوشان بودم دبیران خوب بودن نیاز نبود فقط ... عه منم ریاضیم من هیئت امنایی ام فکر کنم نیازه همه رو ببینم مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه
naziii86 عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 287 عه منم ریاضیم من هیئت امنایی ام فکر کنم نیازه همه رو ببینم موفق باشیمن در انتظار نمراتمم:)
مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5454 آها موفق باشیآره مودم خوبهبله فیبر نوری مثل همون مودم ولی با سرعت نور😐😂( منظورم اینه سرعتش بالاس) مرسی عزیزم تو عم همین طور، بابت راهنماییات ممنون فقط یه سوال آخر ببخشید خیلی سوال پرسیدم اسامی استاد هایی که ازشون راضی بودی رو میشه بهم بگی ؟ مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه
naziii86 عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 287 مرسی عزیزم تو عم همین طور، بابت راهنماییات ممنون فقط یه سوال آخر ببخشید خیلی سوال پرسیدم اسامی استاد ... گفتم توی پیاممشیمی هادیان فردحسابان عزیزیفیزیک حسینیهندسه و گسسته من با ماز پیش نمیرفتمخواهش میکنم خوشحالم تونستم کمکت کنم♥️
مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5454 گفتم توی پیاممشیمی هادیان فردحسابان عزیزیفیزیک حسینیهندسه و گسسته من با ماز پیش نمیرفتمخواهش میکنم ... مرسی ♥️ مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه
مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5454 موفق باشیمن در انتظار نمراتمم:) منم کم و بیش منتظرم مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه