2777
2789
عنوان

بابام هیچوقت برام پدری نکرد

136 بازدید | 6 پست

چطور ببخشمش؟

هم بچگی داغون کرد هم نوجوانیمو

بچگی همش دعوا با مامانم میکرد جوری بودم که مدرسه یا جایی میرفتم با استرس میرفتم میگفتم نکنه مامانمو کشته باشه یا دعوا

هیچوقت یادم نمیره که جلو پسر عموهام میخواست خفم کنه همش داد میزد روم و دریغ از محبت 

هچیوقت یادم نمیره بخاطر مامان بزرگم چقدر دعوام کرد تا یک ماه باهام حرف نزد و منم از اون موقع تا الان نتونستم بابا صداش بزنم ففط ده سالم بود

نوجونیمم که بدتر 💔

همین دیروز که بیرون بودیم پارک جلو مامان بزرگم بهم گفت مار و فقط جلو گریمو گرفتم

بچگی هم اینجوری میگفت اینا فقط نصفش بودن💔

از خوبی هاشم بگو 

مدرسه و دانشگاه؟ خورد و خوراک و لباس و اینا

میخوام با بابای خودم مقایسه کنم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم سر دختر عمه هام باهام حرف نمیزنه دوساله خودش بهم کف اولویتمراونان نه خانوادم دیگه از چشمم افتاده مهم نیس برام 

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

از خوبی هاشم بگو مدرسه و دانشگاه؟ خورد و خوراک و لباس و اینامیخوام با بابای خودم مقایسه کنم

دبیرستان اینقدر بهش گفتم مدرسمو عوض کن راضی نیستم اذیتم گوش نمیده

همین یادمه بستنی خواستم اورد خواهرش کوچیک بود ریختش بلند داد زد گفت اون شکمو خواست💔

دبیرستان اینقدر بهش گفتم مدرسمو عوض کن راضی نیستم اذیتم گوش نمیدههمین یادمه بستنی خواستم اورد خواهرش ...

نرو باهاش بیرون .  خونه مادربزرگم نرو   سعی کن  تو هم اذیتش کنی داد زد داد بزن. بزنش نترس