2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نمیفهمم چرا اینقدر سینمای معروفی دارن، از نظر من سینمای ایران خیلی از ترکیه بالاتره، با اختلاف

حتی بازیگرای ایرانی رو بیشتر قبول دارم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

همین شو نتیجه اش ک بچه ۱۴و ۱۵ساله آدم میره توورابط ه با جن س مخالف و س ک س میکنه

بدبختی جامعه ما همینه که یه دختر ۱۴تا ۱۵ ساله سک س میکنه بهد میگن چیکار کرده تو یه رابطه سالمه این نثلا روشن فکریه گوه تو این روشن فکر ای که قرار ه دختر بچه هامون به گاه برن 😑😑😑ملت و به گوه کشیدن این روشن فکرامون مثلا

بدبختی جامعه ما همینه که یه دختر ۱۴تا ۱۵ ساله سک س میکنه بهد میگن چیکار کرده تو یه رابطه سالمه این ن ...

هر ز گی و بی بند و باری رو با روشنفکری و آزادی اشتباه گرفتن.این نسل داره تباه میشه

سلام خدافز

هر ز گی و بی بند و باری رو با روشنفکری و آزادی اشتباه گرفتن.این نسل داره تباه میشه

خودمون داریم تباه میکنم معذرت میخوام اما پسرامون شدن دختر دخترامون پسر 

دختره قلون میکشه با دوستاش تنها تنها ساعت ۱۰شب بیرونه معلومه این به فساد میکشه 

روشن فکری این نیست دخترامون لخت بشن حرمت نداشته باشم بی روسری بگردن والا تو این هیچ پیشرفتی نمیبینم من