2777
2789
عنوان

پسرمو تو دستگاه گذاشتم

109 بازدید | 9 پست

زردیش 8 گفتن 2 ساعت دستگاه 1 ساعت بیرون 

حالا میشه بیشتراز 2 ساعتم توش بمونه مثلا 3 ساعت بمونه تو وقتی خوابه بیدارش نکنم سریع خوب شه

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧

نه عزیزم آسیب می زنه طبق دستور پزشک انجام بده

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدم نورسیده مبارک 😘🌷

عزیزم نگران نباش، بچهٔ من زردیش 15 بود و شکر خدا خوب شد. 

همون کاری که گفتن بکن. چون ممکنه طولانی بمونه، آب بدنش کم بشه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اگه شیرت خوبه و میخوره خیلیی بده اگه نه چند ردز شیر خسک بده که زود دفع کنه

هم شیرخودمو میدم هم شیر خشک در روز7،8بارهم مدفوع میکنه ادرارم از دیشب بهترشده ولی زردیش 5 بود ب دنیا اومدنی تعجب میکنم چجور شد 8

قدم نورسیده مبارک 😘🌷عزیزم نگران نباش، بچهٔ من زردیش 15 بود و شکر خدا خوب شد. همون کاری که گفتن بک ...

فداتشم 

توکل به خدا امیدوارم هرچه زودتر جواب بگیرم طاقت نمیارم خیلی بده

هم شیرخودمو میدم هم شیر خشک در روز7،8بارهم مدفوع میکنه ادرارم از دیشب بهترشده ولی زردیش 5 بود ب دنیا ...

۸ ام زیاد نیست اصلا رفع میشه زود نگران نباش 

بچه ها کبدشون فکر کنم ضعیفه اولش اینجور میشن 

من خودم چند روز درگیر بودم برا دخترم دخترم ۱۳ شد بعد چند روز گذاشتم دستگاه خوب شد