2777
2789
عنوان

میگن دعای نینی سایتا

36 بازدید | 4 پست

میگن دعای نینی سایتا خیلی خوبه و میگیره توروخدا التماستون میکنم خواهش میکنم ازتون اگه تاپیک منک میبنید ازتون خواهش میکنم بگید که به کسی که دوسش دارم برسم خواهش میکنم

از خدا بخواید که کمکم نکنه اونم حسش بهم خوب بشه نسبت بهم سرد نباشه ازتون خواهش میکنم

توروخدا خواهش میکنم 

یه کدی هست به اسم ⁷⁶⁰⁰ میگن این کد رو زمانی که خلبان نمیتونه حرف بزنه به برج مراقبت میگه که من دیگه نمیتونم خودت مراقبم باش وقتی توعم نمیتونی هیچ حرفی بزنی و بغض داری به خدا بگو ⁷⁶⁰⁰ اون دیگه خودش همه جوره مراقبته🥺🤍

ممنون برای گزارش هر چندتا که خواستی بگو براتون بزنم

برام دعا کن عزیزم همین که بهش برشم

یه کدی هست به اسم ⁷⁶⁰⁰ میگن این کد رو زمانی که خلبان نمیتونه حرف بزنه به برج مراقبت میگه که من دیگه نمیتونم خودت مراقبم باش وقتی توعم نمیتونی هیچ حرفی بزنی و بغض داری به خدا بگو ⁷⁶⁰⁰ اون دیگه خودش همه جوره مراقبته🥺🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون برای گزارش هر چندتا که خواستی بگو براتون بزنم

و اینکه باهم مهربون شه

من یه ادم بیشعورم دعام نمیگیره همین الان یه نفر رنجوندم کلی بهش حرف زوم

دلشو بدست بیار