2777
2789
عنوان

مذهبیا نظر بدین

113 بازدید | 16 پست

من از طریق یه گروهی با یه پسره آشنا شدم و این یدونه از ترانه های منو به عنوان آهنگ خونده.بعد گفت و گو عادی بود تا اینکه تو این دوران جنگ این حالمو میپرسید.منم بعدش حالشو پرسیدم و ...چند روز پیش خودم پیام دادم حالشو بپرسم ( که ای کاش نپرسیده بودم🤦🏻‍♀️) بعد همین جور حرف زدیم این حالا قصد داشت باب دوستی رو باز کنه.چند بار قبل هم گفته بود همو ببینیم من پیچوندمش.داشتم میگفتم ،آخرین بار یکم اطلاعات گرفت که نمی دونم ماه تولدت چیه ،اهل کجایی و...منم بعدش سعی کردم گفت و گو رو سمت همون ترانه و آهنگ ببرم که هی گفت بعد این همه اسمتو نگفتی ،عکس پروفایل نداری ،...من پروفایل دارم ولی گفتم به خاطر دانشگاه بستم پروفایلمو.اسمم گفتم.بعد این اصلا مدل من نیست.از این پسر آزاداست مثل خیلی از پسرا.من ولی خب یکم مذهبی و بسته ام دوست ندارم راحت با هرکسی دوست بشم و قرار بذارم.حالا تو چت اوکی بودم زیاد سخت نمی گیرم.مثلا این در جواب تشکر اینا می گفت قربونت و ... خب من گفتم لحنش این مدله.

حالا الان امروز پیام داده سلام ( اسمم) جون،چطوری؟😐

درسته قبلا با هم حرف زدیم ولی تازه دیروز اسمم رو بهش گفتم انقدر صمیمی شده که بگه فلانی جون!

به نظرتون بدون اینکه ببینم پیامشو دلیت و بلاک کنم یا محترمانه بهش بگم خوشم نمیاد و نباید این مدلی حرف بزنه؟

چون قرار بود بازم براش ترانه بفرستم که بخونه

خودم قصدم دلیت و بلاک بود ولی میگم بد نیست؟

اگه مذهبی هستی و بسته دیگه با پسر چت کردنت چیه 

اگه چت میکنی و برات مشکلی نداره مذهبی نیستی 

تو چت با پسرا حلوا خیرات نمیکنن که اونا هم دنبال منفعت هستن

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اگه مذهبی هستی و بسته دیگه با پسر چت کردنت چیه اگه چت میکنی و برات مشکلی نداره مذهبی نیستی تو چت با ...

گفتم که برای ترانه و شعر بهم پیام داده بود

خواستگاریم نیومده که😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چند سالته و در چ حدی این ترانه و خوندن اون. میتونه تو زمینه کاریت موفقیت امیز باشه ولی تو زن ...

به نظرم همون بهتر بلاکش کنم

اگه راهی باشه بهترش هم پیدا میشه حتما،نه؟

گفتم که برای ترانه و شعر بهم پیام داده بودخواستگاریم نیومده که😐

ولی شما گفتی بعد اونم حالمو پرسید و منم حالشو پرسیدم این دیگه فراتر از شعر و ترانس 

اگه فقط واسه شعر بوده پس بهتره دیگه حرف نزنی 

اگه هم مشکلی نداری با حرف زدن بالاخره اونم رفته رفته فراتر میره

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ولی شما گفتی بعد اونم حالمو پرسید و منم حالشو پرسیدم این دیگه فراتر از شعر و ترانس اگه فقط واسه شعر ...

نه حس خوبی ندارم بهش

چون بعد حرف زدن باهاش پشیمون شدم کلا

نه حس خوبی ندارم بهشچون بعد حرف زدن باهاش پشیمون شدم کلا

پس جواب نده به همین سادگی

از چ نظر بهتر؟دنبال ازدواجی؟

نه منظورم برای کار و ترانه است

وگرنه من صد سال بگذره هم سلیقه ام این پسر نیست

اون هم مطمئنن پروفایلمو میدید میفهمید شاید