2777
2789
عنوان

‌پشت کنکور موندن واسه دومین سال

76 بازدید | 6 پست

من کلا تو دبیرستان در حد پاس شدن میخوندم و بخاطر همین پایم ضعیف بودم کلا، بعد از یهمن امسال تصمیمم عوض شد و شروع کردن به کنکوری خوندن برای پزشکی ولی خب زمانم کم بود و پایم ضعیف ، دو هفته قبل امتحانات نهاییم بخاطر خوردن قهوه و کافیئن زیاد معده و رودم کلا بهم ریخت و همش حالت تهوع و دل درد داشتم 

سر امتحان ریاضیم مریض شدم تا ی هفته ،همین باعث شد تقریبا نهاییامو خوب ندم ، ولی قبلش خوب پیش میرفتم ، بخاطر همین اون چیزی که میخام قبول نمیشم امسال

بنظرتون ارزش داره بمونم واسه دندون و دارو تو ی شهر خوب واسه دومین سال؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عنوان پشت کنکوری بهت میگم اگه سال اولت درس نخوندی صد سال دیگم نمیخونی 

کنکورو یه سال ول کن یا برو دانشگاه یا پی یه کار دیگه یه ذرا هوا به کلت میخوره دوباره میای درس میخونی 

وگرنه الان ده سالم بشینی پشت بازم درس نمیخونی 

تجربه خودم بود

به عنوان پشت کنکوری بهت میگم اگه سال اولت درس نخوندی صد سال دیگم نمیخونی کنکورو یه سال ول کن یا برو ...

سال دوازدهمو میگید؟ دوازدهم میخاستم مهاجرت کنم کلا دیپلم میخاستم فقط، ولی جور نشد و دیدم چیزی جز این رشته ها دلم نمیخاد برم خانوادم اصرار کردن ولی ازادم نرفتم

امسال که اولین سال پشت کنکور موندنم بود از وقتی تصمیممو گرفت خوب خوندم منتهی اشتباه کردم نهاییا رو گذاشتم تو فرجه بخونم و از بدشانسی مریض شدم وگرنه میخوندم

الان مظورتون اینه از درس دور شم ی مدت؟