2777
2789
عنوان

ایا زن باید پس انداز مخفی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 55 پست
نه عزیز من هر پولی که میخوای داشته باشی رو علنی بهش بگو و با دلیل درست مثلا دوست دارم خودم جمع کنم ب ...

الان بهش گفتم گفت منم الان بهت میگم من چمستان زمین خریدم ۳۰۰ میلیون پول دارم میخوام وام بگیرم یه ویلا تو چمستان بخرم 

پس بگو بعد از این من دست به چیزی نمیزنم، با مواد و وسایلی که میخری، تمام کارها خودکار انجام شنغذا خو ...

بهش گفتم همون قانون شرع حق شرعی و قانونی منه صیغه و چند همسری گفت طبق ایه ۳۲ سوره نسا حق شرعی منه که تو رو بزنم گفت طبق قانون و شرع حتی اگه ختم پدرتم باشه شوهرت اجازه نداده اجازه نداری بری ختم بابات گفت اینا هم قبول داری یا اسلام و قانون رو تا جایی که بفعته قبول داری 

من هنگ کردم شوهرم وکیله اینارو بلده

بعد گفت من نمیخرم ببینم تو میخوای چی رو درست کنی گفت از زاویه دید خودت فقط نگاه نکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش گفتم همون قانون شرع حق شرعی و قانونی منه صیغه و چند همسری گفت طبق ایه ۳۲ سوره نسا حق شرعی منه که ...

هیچ وقت تو قرآن نگفته بی دلیل حق داری زن رو بزنی!!!! 

نگفته بی دلیل حق داری زن صیغه کنی 

پس طبق همون شرع و قانون بیاره کل مهرتو بده تا خیلی خوب به شرع و قانون عمل کرده باشه 

الان بهش گفتم گفت منم الان بهت میگم من چمستان زمین خریدم ۳۰۰ میلیون پول دارم میخوام وام بگیرم یه ویل ...

شوهرت آدم بی منطقی نیست 

زیرکه 

فک کنم دوستت هم داره 

الکی با حرف  بعضی خانم های سایت زندگیت رو خراب نکن

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

هیچ وقت تو قرآن نگفته بی دلیل حق داری زن رو بزنی!!!! نگفته بی دلیل حق داری زن صیغه کنی پس طبق همون ش ...

گفت به روح پدرم بی دلیل حق داره هر چند تا دلش خواست عقد و صیغه کنه گفت من دکترای وکالتم به من که دیگه نگو 

تا حالا به روح پدرش قسم نخورد 

گفت طبق ایه ۳۲ سوره نسا اگه از شوهر اطاعت نکنی حق دارم بزنمت 

کارای خونه وظیفه منه میگه و من انجام میدم چون درامدمو تو زندگی نمیارم و خرج میکنم برا خانوادم چون پد ...

عزیزم بهش بگو من طبق قانون نه وظیفه بچه داری دارم نه خونه داری

تو پدر بچه ای همون طور که ولایت و حضانت داری وظیفه نگه داریش با تو هست

وظیفه خونه داری هم ندارم طبق قانون

اما تو وظیفه داری خرجم رو بدی

اون تایم که من حامله بودم یا کارای خونه رو انجام میدادم نمی‌تونستم مثل تو کار کنم،

عزیزم بهش بگو من طبق قانون نه وظیفه بچه داری دارم نه خونه داریتو پدر بچه ای همون طور که ولایت و حضان ...

بهش گفتم همون قانون شرع حق شرعی و قانونی منه صیغه و چند همسری گفت طبق ایه ۳۲ سوره نسا حق شرعی منه که تو رو بزنم گفت طبق قانون و شرع حتی اگه ختم پدرتم باشه شوهرت اجازه نداده اجازه نداری بری ختم بابات گفت اینا هم قبول داری یا اسلام و قانون رو تا جایی که بفعته قبول داری 

من هنگ کردم شوهرم وکیله اینارو بلده

شوهرت آدم بی منطقی نیست زیرکه فک کنم دوستت هم داره الکی با حرف بعضی خانم های سایت زندگیت رو خراب نک ...

نمی‌دونم دوستش داره یا نه،اما می‌دونم الان دیره برای بحث کردن در این موارد،الان استارتر تنها کاری که می‌کنه باید خرجش رو زیاد کنه

نمی‌دونم دوستش داره یا نه،اما می‌دونم الان دیره برای بحث کردن در این موارد،الان استارتر تنها کاری که ...

نمیده متوجه میشه میگه پول ندارم کارتشم نمیده دعوا هم کنم میگه خرجت زیاد شد 

بهش گفتم همون قانون شرع حق شرعی و قانونی منه صیغه و چند همسری گفت طبق ایه ۳۲ سوره نسا حق شرعی منه که ...

هیچ کدوم از اینا درست نیست عزیزم،

بهش بگو بی زحمت آقای متدین مهریه و نفقه و اجرت المثل منو کامل پرداخت کن،از این به بعد کارای خونه هم با خودت

این اوایل هم اینطوری بود؟

به نظرم تو ایران هر خانمی باید حساب مخفی داشته باشه و کلا ازدواج تو ایران برا خانما یه کار احمقانه ه ...

اینم نظریه و جای بحث داره .ولی یه سوال ۳۰ میلیون رو الان میشه چکار کرد دقیقا ؟؟؟ زندگی که بخواد بکش پس کش داشته باشه چه از طرف مرد چه از طرف زن باید فاتحه ش رو خوند .‌منم نمیگم کار مردا و رفتارشون درسته و دفاعی ازشون ندارم ولی یه جای کار لنگ میزنه که مرد یا زن رو میاره به حساب مخفی یا پنهون کاری . اونجا رو باید درست کرد .‌اگر درست شد زندگی میشه زندگی وگرنه فقط نقش زندگی داره اجرا میشه