2777
2789

سلام عزیزم میخوام این قضیه رو داستانشو براتون تعریف کنم

فقط اگه هستین بگین تا من بقیشم بگم

یه مدت پیش امتحان داشتم تو دانشگاه بودم یه پسری اینستا درخواست فالو ریکوئست داد منم چون عکس خودمو میذارم همه درخواستارو قبول نمیکنم ولی به نظرم پسر متشخصی اومد قیافشم خوب بود قبول کردم و منم فالوش کردم بعد این هی منو دوست صمیمی کلوزفرند گذاشت هی استوری گذاشت که فقط دوستای صمیمی میبینن از خودش و اینا ولی من واکنشی نشون ندادم تا اینکه چن روز بعدش تولد من شد و کلی استوری و پست گذاشتم که واکنش نشون داد اگه هستین پیام بذارین بقیشو بگم…

کاربری دست دو نفر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد تولدمو تبریک گفت و واکنش نشون داد که فرداش خیلی پیام داد و منم خیلی سنگین جوابشو دادم فهمیدیم که شهرمون یه ساعت فاصله داره و هردوتامون تو استان شهرمون خونه داریم هم ما هم اونا بعد به من هی گفت شماره بده من گفتم نمیتونم 

گفت شماره بده برا دعوتت به قلبم

کاربری دست دو نفر
بعد تولدمو تبریک گفت و واکنش نشون داد که فرداش خیلی پیام داد و منم خیلی سنگین جوابشو دادم فهمیدیم که ...

🤢🤢🤢اخرشش

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!