2777
2789
عنوان

وای دیوونه شدم دیگه

44 بازدید | 3 پست

من وقتی میرم بیرون خیلییی استرس میگیرم یعنی پامو که میزارم تو مغازه یا تو یه کلاسی از استرس لکنت زبون میگیرم یا چرت و پرت میگم یا سوتی میدم از استرس هم خندم میگیره .بقیه وقتی خرید میرن بعدش حوصله دارن به بقیه کاراشون برسم ولی تا برم بیرون و بیام خونه انگار سخت‌ترین کار دنیا رو میکنم.راه حلی دارین برای این؟ همیشه هم بیرون میرم اما تا پامو میزارم تو آسانسور دلم میخواد نرم بیرون 

جلو ایینه بادخودت حرف بزن و تمرین کن تا اعتماد بنفست بیاد

خیلی وقتا این کارو میکنم همیشه تو تصورم یا جلو آینه حرف میزنم اما اون موقع انگار لال میشم دست و پام خالی میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقتا این کارو میکنم همیشه تو تصورم یا جلو آینه حرف میزنم اما اون موقع انگار لال میشم دست و پام ...

بلند بلند حرف بزن و بیرون ک میری اول تمرین کن داخل مغازه ک میخوای بری چی میخوای بخری و چجوری حرف بزنی چیا بگی بعد برو داخل