سلام خانومای عزیز..صبحتون به خیر...من و همسرم تصمیم داریم ان شاءالله بعد از عید برای بارداری اقدام کنیم...به نظرتون قبلش چه کارهایی انجام بدیم؟چک آپ کامل و کم کردن وزنم جز کارهاییه که به ذهنم رسیده..دیگه چه اقدامی لازمه؟
چقدر حالب...نمیدونستم کلاس بارداری هم هست...کجا باید برم؟تغذیه خوب دقیقا یعنی چی بخوریم؟شوهرم خیلی بد غذاست میخوام این چند ماه تا میتونم تقویتش کنم که خدایی نکرده نی نی آسیب نبینه ولی نمیدونم چی بهش بدم
منم مث تو خیلی استرس دارم. حالا یه سوال .توی یک پست دیگه داشتن میگفتن وقتی رنگ کیت قرمز شد اقدام ...
اره همون کیت تخمک گذاریه از داروخونه میتونی بگیری اگه تو همون روزهای اول بعد قرمز شدنش اقدام کنی احتمال پسر شدن جنین بالاتر میره.هر چه قدر به پریودت نزدیک تر بشی احتمال دختر شدن جنین بالا میره.
منم به شدت رو دندونمزشکی تاکید دارم چون خودم تو بارداری خیلی اذیت شدم به خاطر دندون.تازه من قبلش رفتم چند تا ترمیمی داشتم انجام دادم ولی متاسفانه تو بارداری دندونهای عقلم درومد که خیلی عذابم داد هیچ کاری هم نمیتونستم بکنم یادمه پسرم ده روزه شد رفتم کشیدمشون دیگه نمیتونستم تحمل کنم.دکتر بهم گفت به خاطر کلسیمی که تو بارداری خوردی دندونهای عقلت درومدن.