2777
2789
عنوان

خانوم های گل به نطرتون مهمترین اقدام قبل از بارداری چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 51 پست
ممنونم عزیزم..ان شاءالله به زودی برای شما...من خیلی استرس دارم..اولین باره که میخوایم اقدام کنیم..

انشالله زود باردارمیشی عزیزم.استرس ازهمت چی بدتره حتی اگه کاملن سالم باشی نمیذاره بارداربشی.برای اولین اقدام طبیعی.نگران نباش همه چیو بسپار به خدا

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم..ان شاءالله به زودی برای شما...من خیلی استرس دارم..اولین باره که میخوایم اقدام کنیم..

منم مث تو خیلی استرس دارم.

حالا یه سوال .توی یک پست دیگه داشتن میگفتن وقتی رنگ کیت قرمز شد اقدام کنید . کیت چیه ؟ جریانش چیه؟

و اینکه من میخام پسر باشه بچم .راهش چیه ؟

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
دندان پزشكى ، زيادم چاق باشى سنگين ميشى بيشتر اذيت ميشى ، تغذيه خيلى خيلى خوب هم  خودت هم همسرت ...

چقدر حالب...نمیدونستم کلاس بارداری هم هست...کجا باید برم؟تغذیه خوب دقیقا یعنی چی بخوریم؟شوهرم خیلی بد غذاست میخوام این چند ماه تا میتونم تقویتش کنم که خدایی نکرده نی نی آسیب نبینه ولی نمیدونم چی بهش بدم

منم مث تو خیلی استرس دارم. حالا یه سوال .توی یک پست دیگه داشتن میگفتن وقتی رنگ کیت قرمز شد اقدام ...

اره همون کیت تخمک گذاریه از داروخونه میتونی بگیری اگه تو همون روزهای اول بعد قرمز شدنش اقدام کنی احتمال پسر شدن جنین بالاتر میره.هر چه قدر به پریودت نزدیک تر بشی احتمال دختر شدن جنین بالا میره.

اره همون کیت تخمک گذاریه از داروخونه میتونی بگیری اگه تو همون روزهای اول بعد قرمز شدنش اقدام کنی احت ...

برم داروخونه بگم کیت بارداری میخام ؟ میشه بگی استفادش چجوریه ؟

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!

منم به شدت رو دندونمزشکی تاکید دارم چون خودم تو بارداری خیلی اذیت شدم به خاطر دندون.تازه من قبلش رفتم چند تا ترمیمی داشتم انجام دادم ولی متاسفانه تو بارداری دندونهای عقلم درومد که خیلی عذابم داد هیچ کاری هم نمیتونستم بکنم یادمه پسرم ده روزه شد رفتم کشیدمشون دیگه نمیتونستم تحمل کنم.دکتر بهم گفت به خاطر کلسیمی که تو بارداری خوردی دندونهای عقلت درومدن.