2777
2789
عنوان

با یه اشغالی پسر خیلی اشغالی رفتم سر قرار

| مشاهده متن کامل بحث + 10066 بازدید | 246 پست

قدر خودت رو بدون و وارد دوستی نشو مگه ارزش ب گوشی و زیباییه؟

ضمنا اون آقا تکنیک روانی زده روت شما هم زیبایی هم ازش بالاتری طرف نگ زده بهت 

ب حرف خدا گوش کن ب هیچ سگ نری تا قبل ازدواج سلام نکن 

جنس مفت نباش

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

چرا بابد باهاش برمیگشتی؟ ب نظرم یکم خودتو سرزنش کن ک یادت نره ارزشت بیشترازین اشغالاست

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید خندم گرفت 😂ولی جدا از شوخی تا طرفو خوب نشناختی و بعد چند ماه نرو دیت

عزیزم کسی که چن ماه منتظره یکی بیاد تازه دیت مشخصه ادم بیکاره و ولیه دیگه

مکه اللن دور زمون این کاراس

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

با هر خری وارد رابطه نشید با هر خری دیت نرید پسر جنتلمن کم نی ک با این خرا میرین دیت صد درصد ت زیبایی. تا حالا ندیده بودم ملاک یکی مدل گوشی باشه ک اینم دیدیم. طرف میترسیده بلاکش کنی واس همین بلاکت کرده ک ضایع نشه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

باهرکلمه اش رفتاراوحرکاتش حرص دار ترمی شد

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

قدر خودت رو بدون و وارد دوستی نشو مگه ارزش ب گوشی و زیباییه؟ضمنا اون آقا تکنیک روانی زده روت شما هم ...

بعد اون موقع چجوری ازدواج کنه؟ دوباره بشینه خونه این سری مادرش بره یکیو بیاره باز پسره پسندش نکنه؟

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️