اونایی که میخوان در حرم امام علی علیه السلام دعا گو باشم بیاید اسماتونو بنویسد
سلام دوستان عزیز وقت بخیر
لطفا متن تاپیک رو کامل با دقت بخونید
چنتا نکته
✅ قابل توجه دوستم یه مدتی اینجا انلاین نمیشم
✅هنوز سفر من قطعی نشده و معلوم نیست برم یا نه ( لطفا دعا کنید قسمتم بشه)
✅اسم واقعی یا مستعار هر چی که خواستید بنویسد حتما حتما فارسی باشه اسم انگلیسی به دلایلی نمی تونم یادداشت کنم
✅اونایی که هم میگن به اسم کاربریم دعا کن، اگر اسمتون انگلیسیه، تلفظش به فارسی کامنت کنید
✅ببخشید فرصت ندارم جوابتون بدم
✅ اسامی حاجت مندان لیست بندی می کنم و در هر مکان های زیارتی یه لیست رو دعا می کنم.
✅یه زحمت براتون دارم اگر میشه یه صلوات بخونید واسه این بندگان خدا
شفای سهیل تحت درمانه دعا کنید درمان ها جواب بدن
امیر علی یه بیماری لاعلاج داره. استخوان هاش خورد میشن
شفای آریوان فلج مغزیه
شفای آنا
شفای بچه @رهافانی
فاگل و شفای بیمار
عاطفه و بابای همکارش
@liliot کنکور و دادگاه
مهلا
شفای سهیل، امیر علی، شفای پارمیس
آیسان211 | لهوف_| نشک_قناری
deniz_deniz| mimsinsara
ایسان234 @مادرشوهر_مریم_مقدس و آمرزش گناهان پسر خاله اش @نعناسبزکوچولو و بیمار مد نظر @مامانبزرگپانیذ @مامانمهرادم92402 @وحشی_زیبا2 @دختری_که_جک_ولش_کرد @دختر_مهربون_باادب و کار پدرش @برفدانه
فاگل و شفای بیمار | 6483asma
| 73738367393 و برادرش| mojimh69 | a_d_hay ومادر بزرگ, عاطفه و بابای همکارش خوشبختی فاطمه، فرزانه @beautiful_dreams و مادرش. @pesteh_2 و سلامتی عزیزانش
toranjbano و زایمان راحت
@الماس1400 و مادر و خواهر
@گلنازززم2 و برادرش و سلامتی مادر و خواهر @جان_و_جهانم و سلامتی مادرش @گلساااااااار گلسا. منصوره، @تبسم288 @elsa77na @سوییفت گوهرخانم hadise7979
@sanazaam @js1234
@darvariii@3573 و سلامتی پدرش عمل جراحی داره @*_پر_پیـــــــــن_* و زایمان راحت خواهرش @آرسامم |@milta91
@parzhak و شفای فرزاد @نگاروحلما و شفای شوهرش @koook و شفای مادرش فاطمه و شفای نوزاد آرتمیس۲۸
زهرا سادات، سمیرا سادات، سحر سادات، سحر، سپیده. هلن. رویا، نگار. شادی
@margrit و خوشبختی خواهر و برادرانش
@pariiiiii67 وشفای پسرش
@سوپرایزخدا و شفای دخترش
@رهافانی و شفای بچه
@پسرفندوقیم شفای آریوان و شفای بابا بزرگش
واسه شفای کامل خودم و حل مشکل داداشم و کربلا رفتنم سلامتی عزیزانم
@دانشجو172 @سپیدارجوجو @سوداهستم9 و بیمار مد @نخودسیاه @عشق5 @ایلیوس و خانواده @حنا70 و خانواده @حنای_من و خانواده @اسم_ندارم_بتوچه_اخه@rrrrr111
@داداشمممم @هی_عمو @هی_بیخال علی