2777
2789

خواهرم پارسال دوم محرم بود 

گفت ای امام حسین به حق بزرگی خودت کمکن تا سالی دیگه ماشین ۲۰۷ رو بتونم بخرم سالی دیگه ۲ محرم 

۱۰۰دست چلو مرغ نذری بدم 

وامسال حاجت گرفت امسال 

الان برای شام نذری داریم 

۲۵ تا مرغ خریدم هر مرغ ۴ نفر 

بال  گردن اینا هم برای خودمون  میخوریم بقیش بین مردم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لطفا برام دعا کنین همین الان داشتم نذر قرمه سبزی برای روز عاشورا میکردم .از آقا بخواین بهم آرامش و خوشبختی بده تا منم از سال بعد نذرمو ادا کنم خیلی داغوونم 😭 عاطفه ام

تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و همین ماه خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی حتما و صد در صد جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه و محتاج هیشکی نشم 😭😔🙏😭 🙏😔 

تو رو خدا دعا کن انشالله هیچ وقت آبرو و حیثیت من و عزیزانم نره و الهی هیچ وقت پای من و عزیزانم به دادگاه و پزشکی قانونی و کلانتری و اعتیاد و فساد و زندان و هیچ گونه اداره پلیسی باز نشه الهی و الهی من و عزیزانم بیراهه نریم و همیشه به بهترین شکل ممکن خدا مراقب من و عزیزانم باشه🙏😔🙏🥹.و تو رو خدا دعا کن انشالله هر بخواد آبروی من و عزیزانم رو ببره انشالله آبروی خودش بره😭 تو رو خدا دعا کن انشالله هر کی من و عزیزانم رو مسخره و قضاوت کرد سرش بیاد دقیقا مشکلاتمون بفهمه ما آه داریم 🥹...

تو رو خدا از ته دلت دعا کن انشالله کارت ملیم پیدا شه همین روزا خیلی زود و انشالله خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و انشالله کارت ملیم دست آدم خلافکار و آدم فاسد و معتاد و دزد و کلا آدم سواستفاده کننده نیفتاده باشه😭