2777
2789
عنوان

دلتنگی چقد بده 🫠💔

243 بازدید | 6 پست

صب ک بیدار شدم مث همیشه زود اومدم بالا سر مامانم..

مامان؟ گوشیمو زدی شارژ؟ گوشیم کجاس؟ ، سریع اومدم طرف گوشیم پیام بدم بهش ، اومدم تو پیام‌رسان، دیدم ، هیچی نیس! خالیه ! بلاک شدم ! 

سر ظهر کجاس؟ پاشو پیام بده بهش ببین ناهارشو خورده؟ حالش خوبه؟ چیکارا میکنه؟ چرا تا الان نیومد پس باهات حرف بزنه؟ .. بازم میرم و میبینم عههه، من ک اصلا نمیتونم پیام بدم بهش و حالشو بپرسم 🫠

بعد از ظهر: دلم گرفتتتت تنگ شد براش برم ببینم چیکار‌ میکنهه بچم، اومدم طرف گوشی، برداشتم گوشیمو، خواستم برم پیام بدم بهشششش، دیدم بازم‌اصن اونی وجود نداره ! 

نمیدونم چجوری باید با جای خالیه یکی ک عاشقش بودم کنار بیام.. هرکاری میکنم یادشم، حتی الان شیش ماه بود وسط شام و نهار خوردنمم باهاش تا جایی ک میشد حرف میزدم.. اصلا دیگ‌گوشیمم نمیخام بدونه اون.. 

خیلیییی دلم واسش تنگ شده کاش یبار دیگ میشد ک صدام کنه و من بگم جونم 🫠💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونکه یه وقتی تنها کسم بود

تنها پناهه دله بی کسم بود

♬♫♪!!

تنهام گذاشتو رفت از کنارم

از درد دوریش من بی قرارم

هوهوم

خیال میکردم پیشم میمونه

♬♫♪!!

ترانه ی عشق واسم میخونه

خیال میکردم یه همزبونه

♬♫♪!!

نمیدونستم نامهربونه