2777
2789
عنوان

هفته ۱۷بارداری و بی اشتهایی شدید

1757 بازدید | 23 پست

سلام دوستان تو رو خدا کمکم کنید خیلی نگرانم که چرا گرسنم نمیشه هفته ۱۷هستم و اصلا گرسنه نمیشم و اینکه نی نی خیلی خودشو سفت میکرد تو شکمم الان همونم نمیکنه نگرانم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بی اشتهایی ممکنه طبیعی باشه اما اینکه می گی جنین خودشو سفت می کنه تو شکمت با دکترت در موردش صح ...

اره منم هفته شونزدهمم اصلا احساس نمیکنم جنینی تو شکمم چه برسه به اینکه خودشو سفت کنه هنوز زود نیست؟ 😯

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
اره منم هفته شونزدهمم اصلا احساس نمیکنم جنینی تو شکمم چه برسه به اینکه خودشو سفت کنه هنوز زود نیست؟ ...

شکم منم خیلی کوچیکه هی میگن برو دکتر که چرا شکمت انقد کوچیکه

واای نه بابا اصلا گوش بحرف بقیه نده. بنظرم کاملا طبیعیه خیلی زوده برای شکم گنده و حرکات جنین

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
اره منم هفته شونزدهمم اصلا احساس نمیکنم جنینی تو شکمم چه برسه به اینکه خودشو سفت کنه هنوز زود نیست؟ ...

بله هنوز واسه حرکت های جنین ینقدار زوده و تنها اگر حس بشه مثل ترکیدن یه حباب هست و اغلب تجربه اول با حرکت های روده اشتباه گرفته می شه، اما سفت شدن جنین که ایشون فرمودن ممکنه سفت شدن شکمشون باشه که با حرکت جنین اشتباه گرفتن، 

بعدشم ایشالا هفته دیگه سونوی انومالی داری همه چی مشخص میشه. ایشالا بسلامتی بیاد بغلت

نمیدونم منم نگرانم الان که دو روزه سفتم نمیکنه

اینا انقباضه منم اینجوری میشدم

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
بله هنوز واسه حرکت های جنین ینقدار زوده و تنها اگر حس بشه مثل ترکیدن یه حباب هست و اغلب تجربه اول با ...

چجور بگم قلبمه میشد سمت راست شکمم باز خودش درست میشد قد ی پیاز میومد بالا باز صاف میشد