2777
2789

دیروز من، همسرم و مادرش با هم نشسته بودیم 

و  یه گفت‌وگوی خودمونی داشتیم.. یه‌جایی مادرشوهرم داشت میگفت پسرم خیلی اخلاقاش خوبه اخلاق بد نداره من به شوخی بهش گفتم من تایید نمیکنم که اخلاق بد نداره😁... مادرشوهرم گفت تنها اخلاق بدش اینه زود عصبی میشه منم گفتم دقیقا..   همسرم با شوخی بهم گفت: خب شماها عصبی نمیشید مگه؟(مشخص بود ناراحت شد)

بعد مادرش رو به شوخی پرسید که اخلاق بد من چیه، و همسرم با مهربونی گفت: فلانی(من)هیچ اخلاق بدی نداره.

با این‌که فضا خیلی معمولی بود و همه‌چی در ظاهر خوب گذشت، اما از دیشب تا الان، دلم سنگینه..

حس می‌کنم باید با سیاست‌تر رفتار میکردم. باید همون‌جا می‌گفتم: نه بابا! خیلی خودش رو کنترل می‌کنه، خیلی صبوره..

چون واقعاً هم این‌طوره. همسری صبوری کرده باهام، حتی وقتایی که من بی‌حوصله یا تند بودم.

و شاید با یه شوخی ساده، این حس بهش منتقل شده که من نمیبینم تلاش‌هاشو..

شماها تا حالا همچین چیزی رو تجربه کردین؟

یه حرف کوچیک که بعدش حس کنین باید بهتر گفته میشد؟

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتر بابا.

منم چند بار گفتم  که اخلاق خوب نداره 😄  مهم نیست کلا

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چون پیش مادرش بوده عیب نداره.اگه پیش خانواده خودت بود بد بود کارت

ازین به بعد مراقب باش که ازین حرکتا نزنی

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

ازش به طور مستقیم عذرخواهی کن حتی اگه گف مهم نیس

نهههههه

میبینی طرف اصلا نفهمیده که بایدناراحت شه،خودمون اویزون شیم برا معذرت خواهی ممکنه طرف دور برداره حالا پاشه نازو غمزه کردن😂

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

اره باید همین کارو میکردی اشکال نداره دفه بعد مراقب باش

سعی می‌کنم تو موقعیت مشابه جبران کنم❤

برا همه یکی نیس بعضیا دلشون میشکنه ولی تحت عنوان مرد که گریه نمیکنه چیزی نمیگن

آره واقعاً حسش کردم..

شوهرمن همینطوره، اون بخش عصبی‌ ترش رو تا حد زیادی کنترل میکنه، جلوی من خیلی خویشتن‌داری می‌کنه و واقعاً تغییر کرده.

برای همین وقتی جلوی مادرش یه جمله درباره عصبی بودنش گفتم، بعدش حس کردم انگار بی‌توجه بودم به تمام اون تغییراتی که بخاطر من داشته...

یه جورایی انگار ندیدم تلاششو، یا انگار قدردان نبودم… و این حس خیلی اذیتم کرد