2777
2789

کمتر از دوهفته دیگه عروسی خواهرمه ومن خسته وداغونممممم  

همه ی کاراش مونده... هنوز پرده ،دکوری ،تابلو لوستر وخیلی چیزای دیگه رو انتخاب نکرده  

دیشب برای پرده پذیراییش  تاپیک زدم ولی به نتیجه ای نرسیدم ...خیلی از دوستان راهنمایی کردند گفتند پرده رو از عبدل آباد بگیرید ،ولی من مسیرش بلد نیستم،چطور میشه با مترو رفت؟؟؟

وازطرفی نگرانم کارشون تمیز نباشه وبا توجه به اینکه زمان نداریم ...میترسم به موقع بهم تحویل ندن!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟

واقعاااا با اینه همه کار گیج شدم....  

خواهش میکنم هر کسی میتونه راهنمایی کنه ،عروس خانم اصلا خودش به فکر نیست وزمانو در نظر نمیگیره!!!!!!!

من به جای اون از استرس شباخوابم نمیبره  چون همه از چشم من میبینند......  

دوستان به نظر شما بین دوتا پرده تور که عکسشومیذارم کدوم زیباتر وشیکترمیشه  و چون هرکدام متری ۱۰۵ هزارتومان وفقط تور نزدیک به ۲ میلیون میشه!!!!!!

البته اون که در ویترین هست عکس اول میگم چهار تا حاشیه داره و مابین حاشیه ها ساده هست ،وطرح روش مربوط به پرده داخل مغازستتتتتت که طرح مابین حاشیه ها افتاده.....!!!!!

پرده توری که رو میز هم بازه ... پیلی میخوره گلها کنار هم قرار میگیره...

از لحاظرنگم هردو یکی هستند ولی به خاطر نور محیط فرق دارند.....!!!!!

یه بار میگه چقدر قدیمیه بار میگه قشنگه!!!!!!

نمیدونم چه کنیم تازه خانم ساعت ۱۱ یا دوازده اگر بیدار بشه....

خواهش میکنم راهنمایی کنیددددد مهربونا......

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بنظرم خیلی قشنگه...کاش تورش سفید باشه

این رنگش خیلی جالب نیست..

خواهرت چندسالشه؟

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

ببین برو تو پرده فروشی ها یه عالمه ازاینا قشنگترم هست .. فقط یک هفته طول میکشه تاتحویل بدنا 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
عزیزم حریر ساده بگیرید هم ارزونتره هم شیکتره

حرف گوش نمیده ،نمیدونه خودشم میخواد چیکار کنه....

اصلا نمیتونه هیچی انتخاب کنه کلافه شدم به خدا...

منم نمیخوام تحمیل  کنم...تازه دکوریها لوستر وبقیه هم مونده....

همین عروس خانم گل خوبه شما هم ریلکس باش عزیزم کارها به موقع خودش درست میشه توکل کن بخدا استرس نداشته باش خونه اجاره ای هست یا مال خودشونه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

عزیزم برو عبدل آباد.خ انقلاب .کوچه آویژه.روبرو کوچه احسانی.اونجا این پرده ها حدودا متری ۵۰ تومنه.الان بادقت نگاه کردم دیدم همین پرده س مادرشوهرم دیروز خریده بود متری ۴۵ تومن.اول صبح برید خیلی خوب تخفیف میدن.همون موقع هم میدوزید میارید .معطلتون نمیکنن

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من بنظرم خیلی قشنگه...کاش تورش سفید باشه این رنگش خیلی جالب نیست.. خواهرت چندسالشه؟

۱۹