😐🤦♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊 یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حس میکنم دیگ از روشنفکری زیاد غیرتشون یادشون رفتهالبته که خودشونم بعدن میفهمن داشتن زر میزدن فقط
نه بحث این نیست علاقه ندارن
•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
هر کی دیدگاه خودشو داره اما از نظر منم تفکرشون اشتباهه!
شما جای خواهر مایی
•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
آخه اگ علاقه ندارن چرا اینو به کسی میگن ک قراره باهاش ازدواج کنن؟
ممکنه ک پسرا به دوس دخترشون همچین حرفی بزنن
عجیب نیست چون قصد گرفتشو ندارن
ولی وقتی عجیب میشه که اینو به کسی که قراره باهاش ازدواج کنن میگن
مگ میشه گذشته مادر بچه هات برات مهم نباشه
😐🤦♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊 یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک...
گذشته میشه درس عبرت. تجربه. تا خطا نکنی راه درست نمیتونی انتخاب کنی نمیگم دلی رو بشکنی گاهی باید پخته بشی تا زود دل ندی یا حداقل تمام خودت رو نزاری برای کسی وقتی برگردی خودت گم کرده باشی....
آخه اگ علاقه ندارن چرا اینو به کسی میگن ک قراره باهاش ازدواج کنن؟ ممکنه ک پسرا به دوس دخترشون همچین ...
گاهی اوقات خود فرد هم پشیمونه از گذشتش