2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان حمله میکنند بیکارا

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

منم ،خیلی از خودم ناراضیم چرا اراده ندارم چرا هر کاری رو شروع میکنم زرتی ولش میکنم

چرا نمیتمرگم بخونم برا ازمون چرا انقدر شل شدم

منکه اوضاع اقتصادی رو میبینم میدونم باید ی حرکتی بزنم

چرا اراده ندارم

آدم تو خلوت خودش میگه فقط منم که فلان مشکلو دارم تا یکیو میبینه تازه می‌فهمه مشکلات بقیه بزرگتر از د ...

من قبل این دوهفته فک میکردم مشکلاتی دارم،ولی الان دیدم ،اونا اصلا مشکلی نبود،مهم امنیت آدمه،

چقدر ترس ووحشت میتونه توروح وجسم آدم تاثیربزاره،زندگیشو مختل کنه،من تجربه کردم 

من قبل این دوهفته فک میکردم مشکلاتی دارم،ولی الان دیدم ،اونا اصلا مشکلی نبود،مهم امنیت آدمه،چقدر ترس ...

من هم استرشو تجربه کردم هم یاری و همکاری خدارو مهم اینه خدا از مشکلات همه ما بزرگتره

انگیزه 💔

انگیزه ک زیاد دارم

۱ اوضاع بد اقتصادی 

۲ شغل غیر ثابت همسر

۳ از نظر مالی از خواهرشوهرا کم درامد تریم و بشدت فخر فروشی میکنن

۴ قبلل جایی کار میکردم ی دوستی رو بردم جای خودم ک خیر سرم برم مرخصی زایمان برگردم در کمال ناباوری دیگه منو جذب نکردن و گفتن برو بیمه بیکاری بگیر و بچت رو نگه دار😔😔

من ب همین مواردم فک میکنم ک اگ قبول بشم چقدر شرایط عوض میشه خودم میخام خودمو بکشم ک اراده نمیکنم

من هم استرشو تجربه کردم هم یاری و همکاری خدارو مهم اینه خدا از مشکلات همه ما بزرگتره

ولی آدم گاهی ازخداهم ناامیدمیشه،ازش دلگیرمیشه که چرا به بعضیا شجاعت میدی ولی بعضی دلهارو،مثل من،ضعیف وناتوان خلق میکنی

ولی آدم گاهی ازخداهم ناامیدمیشه،ازش دلگیرمیشه که چرا به بعضیا شجاعت میدی ولی بعضی دلهارو،مثل من،ضعیف ...

اونم برمیگرده به خودمون منم مثل شما هستما ولی نمی‌دونم محیط خانواده سبب میشه جامعه سبب میشه یا چیز دیگه هست که ما اینجور میشیم