2777
2789
عنوان

نظم پریود کمککککککککککک

77 بازدید | 10 پست

من هفته پیش پریودم تموم شد ، امروز دوباره خون تیره دیدم قشنگ دوباره پریود شدم

قبلنم چند ماه اینحوری بودم که با رقص و تحرک و ..‌ تقریبا تنظیم کرده بودم .. بازم شروع شد چرا اینحوری هستم 

دکتر هم بری داروی هورمونی میده کلی عوارض میده بعدا

استرس و اضطراب ، کم کاری تیروئید و تنبلی تخمدان ببین از اینا که اسم بردم کدومش رو داری 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
استرس و اضطراب ، کم کاری تیروئید و تنبلی تخمدان ببین از اینا که اسم بردم کدومش رو داری

استرس و اضطراب نگم برات

سونوگرافی جدید دادم خداروشکر تنبلی تخمدان ندارم ، ولی تیرویید یه سال پیش آزمایش دادم که اونم خداروشکر نداشتم ، چهارشنبه بدجوری عصبانی شده بودم،  پنجشنبه و جمعه هم از شدت ناراحتی و اضطراب نفسم بالا نمیومد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس و اضطراب نگم براتسونوگرافی جدید دادم خداروشکر تنبلی تخمدان ندارم ، ولی تیرویید یه سال پیش آزما ...

خوب پس به خاطر اضطرابه اول قرص مفنامیک اسید بگیر هر هشت ساعت یکی بخور تا خونریزت قطع بشه بعد از شب شانزده عادت ماهیانه شبی یک دونه قرص دوفاستون بخور تا ده شب بعد قطعش کن تا پریود بشی معمولا پنج رو تا یک هفته طول میکشه بعد از قطع قرص عادت بشی میتونی سه ماه این کارو تکرار کنی قشنگ عادت ماهیانه تنظیم میشه این قرص رو دقیقا باید سر تایم خاصی بخوریش هر ساعتی بخوای بخوریش اثرش از بین میره یه چیزیم درباره نظم عادت ماهیانه بهت بگم وقتی هرماه عادت بشی حالا یک هفته تا ده روز زودتر یا دیرتر این یه نظمه بی نظمی عادت ماهیانه اینجوره که طرف هر ماه عادت نمیشه یک ماه ، دوماه ، گاهی هم چندماهی یه بار عادت میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
خوب پس به خاطر اضطرابه اول قرص مفنامیک اسید بگیر هر هشت ساعت یکی بخور تا خونریزت قطع بشه بعد از شب ش ...

انقدر اعصابم خرده به خدا از صبح گریه کردم 

ممنونم ازت خدا از دهنت بشنوه که رو نظم بیفته

ماه پیش ۲۴ خرداد پریود شدم 

و امروز هم که هفتم تیر بود ببین چقدر زود زود شدم !

ببخشید این داروها عوارض نداره؟ دوفاستون زدم هورمونیه 

معناگیک اسید از امروز بخورم؟

برای شب شانزده عادت ماهیانه ، اولش رو امروز در نظر بگیرم؟

انقدر اعصابم خرده به خدا از صبح گریه کردم ممنونم ازت خدا از دهنت بشنوه که رو نظم بیفتهماه پیش ۲۴ خرد ...

مفنامیک اسید رو از امروز بخور ، اگر میخوای همین 24 تیر دوباره عادت بشی اولین روز خونریزی قبلیت رو مد نظر قرار بده دوفاستونم یه دارو هرمونیه ولی تاثیرش نسبت به بقیه داروها هرمونی بیشتره ممکنه تنبلی تخمدانم داشته باشه تنبلی تخمدان یه علائم بالینی داره یه سری چیزا رو از رو ظاهر تخمدان با سونو متوجه میشن یه سری آدما علائم تنبلی تخمدان دارن ولی شکل تخمدانهاشون داخل سونو خوبه کلن دوست داشتی عادت ماهیانه رو تنظیم کنی بخور ضرر نمیکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مفنامیک اسید رو از امروز بخور ، اگر میخوای همین 24 تیر دوباره عادت بشی اولین روز خونریزی قبلیت رو مد ...

چشم عزیزم 

فقط یه نکته هم بگم من بعد از اتمام پریود و اون فاز تخمک گذاری، ترشحات ندارم ، قبلا داشتم الان بعضی وقتا دارم بعضا ندارم، این سری بعد از پایان پریود ترشحات نداشتم ، انگار تخمک گذاری ندارم 

با این توضیحات بازم همون داروهایی که فرمودید مصرف کنم؟ این داروها دوز دارند؟

چشم عزیزم فقط یه نکته هم بگم من بعد از اتمام پریود و اون فاز تخمک گذاری، ترشحات ندارم ، قبلا داشتم ا ...

چرا داری قرار نیست هرماه یه علائم خاصی رو تجربه کنی بعضی وقتا میبینی بدون اینکه چیزی متوجه بشی تخمک آزاد میشه ولی بعضی وقتی هم نه کلی علائم تجربه میکنی از گر گرفتگی گرفته تا درد لگن و ترشحات، دوز که دارن مفنامیک اسید 250 دوفاستون 10  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا داری قرار نیست هرماه یه علائم خاصی رو تجربه کنی بعضی وقتا میبینی بدون اینکه چیزی متوجه بشی تخمک ...

چشم عزیزم 

همین امروز اون قرص ها رو تهیه میکنم 

یه دنیا ممنونم ازت 💙🙏🏻