2777
2789

خانما از زمانی که تصمیم جدی گرفتید برای طلاق و اینکه مجبور بودید چون شوهرتون خودش مقصر اصلیه و راهی دیگه نذاشته اینقدر بدی کرده تا زمانی که جدا شدید و چند وقت بعدش حالتون روبراه شد و تونستید راه و هدف جدید برای زندگی جدیدتون رو بسازید چقدر سختی داشت ؟

ولی دیدم کسایی که طلاق گرفتن و بعدش پشیمون شدن و گفتن اونقدرها هم بد نبود

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سختی های که کشیدید و چقدر زمان برد تا خودتون با ی زندگی جدید وقف دادید آخه من خودم یازده سال زندگی بوده درسته زندگی بد و پر از خاطره های بد بوده اما متاسفانه ی وابستگی به اون زندگی داشتم الان خیلی برام سخته که یکدفعه زندگیم کلا تغییر کرده تازه بنظرم قسمت های سختش مونده 💪از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم 😔

ولی دیدم کسایی که طلاق گرفتن و بعدش پشیمون شدن و گفتن اونقدرها هم بد نبود

خیانت های مکرر و بیش از اندازه در حدی که به اقوام و دوستان هم پیشنهاد داده دیگه واقعا قابل بخشش نیست خیلی زندگی آزار دهنده شده بود واسم 

من ازدواج نکردم که بخوام بگم طلاق اما آبجی از زمانی که خودت بخوای میتونی راه جدید رو طی کنی هر جدایی سختی داره اما این سختی جدایی باعث رشد میشه با سختی که با اون شخص نامناسبت داشتی فرق داره🌚❤️

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

من ازدواج نکردم که بخوام بگم طلاق اما آبجی از زمانی که خودت بخوای میتونی راه جدید رو طی کنی هر جدایی ...

آره حرفت واقعا تاحدی هم درسته و اینکه زیبا با اینکه ازدواج نکردی اما از لحاظ عقلی خیلی با شعور و فهمیده هستی 👍

من فقط فهمیدم موندن بیشتر تو یه زندگی مریض و سمی بیشتر و بیشتر ادمو بیمار میکنه بیشتر ناتوان و ضعیف ...

دقیقا الان من اگر همون سال های اول زندگیم تموم کرده بودم این زندگی داغون رو الان اعتماد بنفس بیشتری داشتم و اینقدر ترسو و ضعیف نمیشدم متاسفانه واقعا طرف مقابل من بیش از اندازه سمی بود یعنی حتی خیانت هاش رو هم در حد متعارف و نرمال نبود اعتماد بنفس رو ازم گرفت و مهمتر از همه عمرم و جوونیم 

اونا باید میرفتن مشاور قبل طلاقم مشاور هس

قربونت برم این مال حالت منطقی و طبیعیه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

دوست عزیز

برای رفتن به ساحل جدید، باید دل از ساحل قبلی بکنید.

شما با توضیحاتی که فرمودید، در یک رابطه ی سمی گیر کرده بودید و به قول خودتان حالا رها شدید.

پیشنهاد من به شما:

علت قطع رابطه را روی یک کاغذ بنویسید و همیشه جلوی چشمتان بگذارید تا علت طلاق وارد ضمیر ناخودآگاهتان شود.( یعنی به خودتان افتخار کنید که در اون رابطه نموندید)

اونوقت می بینید که خود به خود، نه تنها زندگی قبلی رو فراموش می کنید، بلکه درهای جدید و زیبایی به رویتان باز می شه.

خلاء ایجاد کنید تا به خواسته خود برسید.

فکر ایشان را از طریق خودهیپنوتیزم، مدیتیشن و تمرینات ذهنی، می تونید کاملا از ذهنتون بیرون کنید.

من حمیدرضا یافتیان هستم. هیپنوتیزور و مربی رهایی از روابط سمی

آره حرفت واقعا تاحدی هم درسته و اینکه زیبا با اینکه ازدواج نکردی اما از لحاظ عقلی خیلی با شعور و فهم ...

قربونت برم :)

یه متن خوندم خیلی قشنگ بود می‌گفت : موفقیت سختی داره شکست هم سختی داره و... خودت باید سختی یکیشونو انتخاب کنی :)

از نظر من از همین امروز روی خودت کار کن ؛ اهداف داشته باش و به دیگران کمک کن ؛ به هیچ عنوان کاری با قضاوت های بقیه نداشته باش و با خدا باش که مطمئنا موفق میشی ؛ اما یک نکته ی مهمتر اینکه اصلا به خاطر اینکه از شوهر سابقت انتقام بگیری موفق نشو به خاطر دل خودت موفقیت رو انتخاب کن و عاشق خودت باش اونو هم ببخش خدا به راه راست هدایتش کنه چون نفرین باعث سیاه شدن دلت میشه ؛ هزار پادکست موفقیت خیلی ؛ اعتماد به نفس عزت نفس اینارو گوش کن :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

دقیقا الان من اگر همون سال های اول زندگیم تموم کرده بودم این زندگی داغون رو الان اعتماد بنفس بیشتری ...

راستش حتی از عمد کارایی میکنن ضعیف تر و بی اعتماد بنفس تر شی 

مجبور شی بمونی و بسازی 

دوست عزیزبرای رفتن به ساحل جدید، باید دل از ساحل قبلی بکنید.شما با توضیحاتی که فرمودید، در یک رابطه ...

ممنونم بابت حرفاتون فقط نمیفهمم این خلاء رو که گفتید یعنی چطور باید ایجاد کنم راستش درک نمیکنم 

خیانت های مکرر و بیش از اندازه در حدی که به اقوام و دوستان هم پیشنهاد داده دیگه واقعا قابل بخشش نیست ...

عزیزم اینی که میگی سرطان بوده و منطقی نیست این تاپیکو زدی چون الان در بهترین حالتی و نباید دغدغه داشته باشی