2777
2789
عنوان

یک جمله که اول کتاب هدیه بنویسم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوعاش چیه؟

کتابخانه نیمه شب در مورد دختریه که افسردست و قصد داره خودش رو خلاصه کنه که اتفاقاتی میوفته براش

به امید دلبستم هم داستان پنج تا نوجوونه که هر کدوم یجور مریضن و برای امید داشتن و زنده موندن تلاش میکنن 

چشم‌خود‌بستم‌که‌دیگر‌چشم‌مستت ‌ننگرم،ناگهان‌دل‌دادزد‌دیوانه‌من‌میبینمش...

هر دو کتاب عالیه، اما اگر بخوام یکی رو پیشنهاد بدم، "کتابخانه نیمه شب" به خاطر داستان جذاب و پیام‌ها ...

خودمم بیشتر نظرم روی همینه 

مرسی عزیزم 🫂🤍

کتابخانه نیمه شب خوندم خوب بود اونو نمیدونم اگه بوی کتاب دوست داره اینو بنویس: برای لبخندت، موقع بو ...

اره عاشق بوی کتابه😂

من دوست داشتم براش شازده کوچولو بخرم ولی فکر کنم اونو خونده باشه

خیلی هدیه ات خوشگله منم معمولا کتاب کادو میدم

یه بار از یه استادیم کتاب گرفتم متن روش خیلیییی خوشگله بزار برات بنویسم

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

من دوست داشتم براش شازده کوچولو بخرم ولی فکر کنم اونو خونده باشه

همین کتاب عالیه البته میتونستی دیزی دارکر هم بگیری اونم عالیه

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر