2777
2789
عنوان

چقد ناخنکارا پرو ان😐

2251 بازدید | 108 پست

بلا نسبت شماها اگه ناخنکاری تو این سایت هست

این ناخن کارا یجوری خودشونو میگیرن انگار دکتری مهندسی چیزی هستن:/

امروز من تایم ناخن گرفتم برا ساعت ۱ 

تو این گرما کوبیدم رفتم 

اونجا ب من میگن ناخنکارمون ی کاری براس پیش اومده،رفته😐خب بی صاحابا زنگ بزنید بگید اون رفته ک اینهمه راه نیام و بخوره تو ذوقم

ی ناخنکار دیگ اونجا بود گفتم شما تایم داری امروز گف ن ندارم 😐یجوری خودشو میگرفتتتت

خیلی عصبیم خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا صنف ارایشگری زمان براش مهم نیس 😐😐

من دخترم سروقت میره (ناخن کاره) سالن داره بهش گفته چه خبره اینقد دقیق میای

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

هعیی... 

ناخنکارا هم ناخنکارای قدیم💄💅👑

لینک ناشناسم🪄: https://daigo.ir/secret/21666834695           یاد گرفتم تنها باشم، زمین میخورم تنها پاشم🤞🏻 .       🦇  عضو رسمی بتمنی های سایت🦇

تو این ۱۸ سال زندگیم،رفتاری از این بدتر ندیده بودم

شمام لج کن دیگه ناخن نکار😊

چ کاریه آخه پول بدید هرماه 

تازه ن غسل تون قبوله ن نماز

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

عزیزم تقصیر خودتونه دیگه اینقدر بها دادین، ولی به ادم متخصص بها نمیدین چون حقوقش کمه اما به یکی که درامدش زیاده با اینکه هیچ سوادی نداره انقدر بها میدن انگار پروفسوره. دلیلشم اینه ملتی که به معلم و استاد و متخصص احترام نمیذاره و کم میبینشون بخاطر حقوقشون لیاقتش اینه به ناخن کار احترام بذاره.