گفتم حامله ام گفت عیب نداره میریم سقط میکنی ما بدرد هم نمیخوریم راستم گفت ،کاش عقل داشتم الان بچم شش سالشه ولی هر وقت یادم میفته گریه میکنم تو بارداری هم دعوای سیسمونی راه انداخته بود از یه طرفی هم با داریم ریسک زده بود ژنتیک گفت چیزی نیست ولی کل با داریم با اضطراب گذشت الآنم سر بچم ریزه یه مقدار هر روز دستم متر گرفتم و اندازه میزنم دور سرشو
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مث هر عضو بدن دیگه...یکی دست بزرگ داره یکی پای کوچیکداره...
اگر نگرانی پیش یه دکتر ببر تا خیالت راحت شه
نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
بچه ات مشکلی نداره ب نظرم حساس شدی.بعضیا سرشون بزرگه بعضیا کوچیک..مث هر عضو بدن دیگه...یکی دست بزرگ ...
عزیزم ولی نگرانیم در مورد مغز و ریز بودنشه که با نوار مغزی و امدآر آی معلوم میشه اینم نمیذاره ببرم میگه چیزی نیست چندتا دکتر گفتن چیزی نیست چندتا گفتن نوار بگیریم راحت میشیم نذلشت
تو حرکات و رفتارش، تو حرکت کردنم چشمش چیز مشکوکی هست؟ با یه دکتر هماهنگ کنین، نامه بگیرین، به شوهرتون بگین اضطراری هست. نهایتش ۲ تا دعوا هست دیگه. سلامت بچه و آسودگی فکر و خیال شما، از حرفای شوهر مهمتره. این دعوا رو به جون بخرین، ولی بچه رو بیخیال نشین. منم فکر میکنم شما حساس شدین، ولی اگه چیزی هم باشه، الان جلوش گرفته میشه و درمان میشه.
.
وای خدا، یه بچه تو کلاس نقاشی میاد، ۵ سالشه، کله اش خیلی گنده هست، اینقدرم شیرینه! صحیح و سالم و تپل و مُپُل. شیرین زبان ماست. دیگه هرکس یکجوریه دیگه.
دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.