2777
2789
عنوان

غذا و خواب نوزاد

50 بازدید | 4 پست

سلام مامانا، دخترم نارس ۱۸۰۰ دنیا اومد تو ۸ ماهگی

تا ۵ ماهگی رشدش خوب بود و ۵ کیلو شده بود ولی تا الان که ۱۱ ماهشه ۷/۲۰۰ وزن ، قد ۶۹ سانت و دور سر ۴۲ 

فقط شیر منو میخوره اونم به زور، غذا هم همه چی را توف میکنه یا با دست میزنه یا دهنشو میبنده که نخوره،

هر از گاهی به زور چندتا غذا ابکی بهش میده در حد یک قاشق کوچولو.

شب هم هر یک ساعت از خواب پا میشه و جدیدا هم میشینه 

مثلا ساعت ۹/۳۰ میخوابونمش ، ساعت ۲ تا ۵ صبح نمیخوابه دیگه،

۵ میخوابه و ۸ پا میشه و تا ۱ ظهر که یه چرت به زور بخوابونمش.

بعضی وقتها شیر میدم میخوابه بعد از بیداری و بعضی وقتها گریه میکنه تا بغلش کنم. روی پا هم دیگه خیلی خواب آلوده .

از وقتی دنیا اومده خوابش همینه .

هزارتا دکتر بردمش، گفتن مدلش همینه و بهم خندیدن.

کسی بچه اش اینجوری هست؟ دیگه نمیتونم تحمل کنم، از ۶ ماهگی اومدم خونه مادرم که کمکم کنند، داشتم خودکشی میکردم. 

شب تا صبح نمیخوابم و روزی نهایت ۳،۴ ساعت. همش سر درد دارم.

نمی‌دونم تا کی قراره اینجوری باشه

از۳ سالگی خیلییییی بهتر میشه

الانم بخاطر کم خوردن خوابش سبکه چون گشنشه هی بیدار میه

از طرفی اشتها نداره ک غذا بخوره و سیر بشه

بچه های کم وزن و بد غذا همینن متاسفانه

منتظر تموم شدن نباش بی خیال باش و عادت کن خودش خوب مشه

بند نیست ی وقت

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از۳ سالگی خیلییییی بهتر میشهالانم بخاطر کم خوردن خوابش سبکه چون گشنشه هی بیدار میهاز طرفی اشتها ندار ...

تا سه سالگی؟؟ 

من باید برم سرکار و به خونه زندگی نمیرسم، شوهرم میره سرکار و نمیتونه کمک کنه، تا کی بمونم خونه مامانم… خونه خودم یه جا دیگه است

یاخونه تو موقتا ببر نزدیک مامانت

یا مهد بذار ک شیر خواره رو قبول کنه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون