تورووووخدا تورو جون عزیز ترین کس تون نگین طلاق بگیر فلان کن.. خودم میدونم چکار کنم
آقا این... تهران میره سرکار.. ماهی دوسه روز میاد مرخصی شهرستان... ما هنوز نامزدیم (عقد رسمی هستیم )
ولی سر خونه زندگیمون نرفتیم.
چند مدته وقتی میاد مرخصی بهم بی توجه شده.. مثلا تو رختخواب پشتشو میکنه بهم.... قبلن اینجوری نبود
مثلا وقتی صبح پا میشه بره برا مامانش نون بگیره ... وقتی برمیگرده خونه توی پذیرایی میخابه.. دیگه برنمیگرده تو اتاق خاب پیش من..... بی محبت شده بهم..
من میگم شاید تهران دخترای رنگو بارنگ زیاده دلشو بردن... تو خیابون وقتی هستیمم. تا یه دختر میبینه کامل براندازش میکنه بعد برمیگرده بهم میگه انگار خارجیه...
بعد میره جلوتر کاملللل سرتاپاشو نگاه میکنه.. البته اکثر مردا چشمشون به حال خودشون نیست.. ولی این عجییییب هیزه
هرچی بهش میگم نمیخاد تهران سرکار بری .. شهرستان کار پیدا میشه. گوش نمیده .. نمیدونم اونجا چی داره ولش نمیکنه.. محیط کارشم مردونس و خابگاه داره.. ولی خب برای هوا خوری ک بیرون میاد کافه میره
هرچی بهش زنگ میزنم برنمیداره شاید از هر چارتا تماس یدونشو جواب بده سریع قطع کنه...
بهش تو پیام میگم چراب جوابمو نمیدی.. هیچی نمیگه...
میگم مگه باتو نیستم چراجوابمو نمیدی... میگه (((نفهم))) من سرکارم😭😭😭😭😭😭😭
خیلی بد دهن و چشم چرونه..
دریغ ازیه توجه.
خودمم زشت نیستم رفتارم باهاش محترمانس
نگین طلاق بگیر فلان کن خودم یخاکی تو سرم میریزم... فقط بگید به چه دلیل یه مرد اینجوری رفتار میکنه .. از تجربه هاتون بگین
تورو خدا فقط رفتارشو ارزیابی کنید...
یک مرد چرا باید با زنش بدرفتاری داسته باشه؟💔
هرکسی تجربه این موقعیت هارو داشته بگه.. مثلا دلیل بداخلاقی شوهرتون اگه گشنگی بوده نمیدونم
سرکار بوده خسته بوده بهتون یه حرفی زده...
یا اگه خیانت بوده
هرموقعیتی که برا شما پیش اومده و دلیلشو فهمیدین بگید
تا من همه فکرا رو بزارم روهم