2777
2789

تورووووخدا تورو جون عزیز ترین کس تون نگین طلاق بگیر فلان کن.. خودم میدونم چکار کنم

آقا این... تهران میره سرکار.. ماهی دوسه روز میاد مرخصی شهرستان... ما هنوز نامزدیم (عقد رسمی هستیم )

ولی سر خونه زندگیمون نرفتیم.

چند مدته وقتی میاد مرخصی بهم بی توجه شده.. مثلا تو رختخواب پشتشو میکنه بهم....  قبلن اینجوری نبود 

مثلا وقتی صبح پا میشه بره برا مامانش نون بگیره ... وقتی برمیگرده خونه توی پذیرایی میخابه.. دیگه برنمیگرده تو اتاق خاب پیش من..... بی محبت شده بهم..

من میگم شاید تهران دخترای رنگو بارنگ زیاده دلشو بردن... تو خیابون وقتی هستیمم. تا یه دختر میبینه کامل براندازش میکنه بعد برمیگرده بهم میگه انگار خارجیه... 

بعد میره جلوتر کاملللل سرتاپاشو نگاه میکنه.. البته اکثر مردا  چشمشون به حال خودشون نیست..  ولی این عجییییب هیزه

هرچی بهش میگم نمیخاد تهران سرکار بری .. شهرستان کار پیدا میشه. گوش نمیده .. نمیدونم اونجا چی داره ولش نمیکنه.. محیط کارشم مردونس و خابگاه داره.. ولی خب برای هوا خوری ک بیرون میاد کافه میره

هرچی بهش زنگ میزنم برنمیداره شاید از هر چارتا تماس یدونشو جواب بده سریع قطع کنه... 

بهش تو پیام میگم چراب جوابمو نمیدی.. هیچی نمیگه...

میگم مگه باتو نیستم  چراجوابمو نمیدی... میگه  (((نفهم))) من سرکارم😭😭😭😭😭😭😭

خیلی بد دهن و چشم چرونه.. 

دریغ ازیه توجه. 

خودمم زشت نیستم رفتارم باهاش محترمانس 

نگین طلاق بگیر فلان کن خودم یخاکی تو سرم میریزم... فقط بگید به چه دلیل یه مرد اینجوری رفتار میکنه .. از تجربه هاتون بگین

تورو خدا فقط رفتارشو ارزیابی کنید...

یک مرد چرا باید با زنش بدرفتاری داسته باشه؟💔

هرکسی تجربه این موقعیت هارو داشته بگه.. مثلا دلیل بداخلاقی شوهرتون اگه گشنگی بوده نمیدونم

سرکار بوده خسته بوده بهتون یه حرفی زده...

یا اگه خیانت بوده

هرموقعیتی که  برا شما پیش اومده و دلیلشو فهمیدین بگید

تا من  همه فکرا رو بزارم روهم

حسم میگه خیانته

😔😔 منم.. تهران سر یکاری میره.. امکان ابنکه رسمی بشه خیلی زیاده البته راننده شرکت مرتبط با سپاهه

پادگانشونو چندبار بمباران کردن ولی بازم میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا به خاطر فشار کارشه....خیلی بهش پیله نکن....و وقتی میاد سعی کن با هم خوش بگذرونید...برید بیرون بگردید.....با هم زیاد صحبت کنید...دلبری کن براش

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

لباس شیک بپوش

توأم مثل اونا ک دوس داره لباس بپوش

به خودت برس ولی پیگیرش نشو

چرا وقتی جواب نمیده هی زنگ میزنی؟؟؟؟!!!!

بی محلش کن بجاش بیشتر به خودت برس 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
لباس شیک بپوشتوأم مثل اونا ک دوس داره لباس بپوشبه خودت برس ولی پیگیرش نشوچرا وقتی جواب نمیده هی زنگ ...

خوب من نچراللم از مدل بینیم راضی نیستم نه خودش نه خانوادم اجازه عمل نمیدن..😭😭😭 دوست دارم عمل کنن میگم برا حاملگی بینیت اگه عمل کرده باسه اسیب میبینه

همش آراسته هستم حتی تو خونه هم آرایشدارم به زیباییم و وضعم اهمیت میدم پوستم سبزه روشنه ولی خدایی همه از ثورتم تعریف میکنن  زیبا هستم.. 

ببین مردی که چشمش دنبال اینو اون باشه ازون بهترم که باشی تورو نمیبینه... باور کن ازدواجم ک کردم هنوز مزاحم تلفنی دارم و تو کف منن .. 

این مرد هرزست فکر میکنه زنا دیگه  براش بهترن

همونطور وه برادر کوچیکترش خرابه..

اون مجرده  از رو کار میکنه..

ولی نامزدمن زرنگه از زیر کار میکنه پنهانی کارشو انجام میده

.

چند وقت پیش  از لباس برادر شوهرم چنتا  ک..اندوم افتاد وسط خونه😐 گفتم پس اینا ازریشه خرابن.. بدبخت دختری ک بیاد زن این بشه. من که سوختم به پاشون.. دیگه نگم از ازیت های مادر شوهر .. همد ستی نامزدم و مادر سوهرم

....

نامزدم مقابل منه بامن دشمنی داره.. فکر کن کدوم نامزدی انقدر بی چشم و روعه وقتی منو خانوادم رفتیم  برا خونه عروس... پرده بخریم... برمیگرده میگه پرده اتواشغال نخرید هواست باشه؟ کدوم مرد انقد بی شخصیته؟ جای تشکر ک خانوادم رفتن اینهمه هزینه پرده دادن میاد این حرفو میزنه؟

فعلان چشماش قرمز شده نه منو میبینه نه زندگیمونو 

تو سپاه رانندس فقط خدا کنه اس..راعیل  بزنع اینو ازکار بیکار کنن لیاقت کار نداره. لیاقت محبت نداره

اصن من یچیزایی بخام بهت بگم برگات مبریزه باور نمیکنی

کدوم مادر خانم .. میاد خونه  عروس ( داریم وسیله جهاز میچینیم)  رو یه نفری تمیز میکنه؟ خودشو مادرش نشستن فقط دستور دادن اینجارو تمیز کن اونجا رو تمیز کن

خوبه یه گدا گشنه بیشتر نیستن..

مادرم هنوز ابی ک به  درو پنجره زده خشک نشده این مرتیکه بامن  بحث میکنه... 

چرا پیش مامانم نمبخابی وقتی  اون تنهاس؟ ایشالا یه روز نوبت منم بشه خانوادت نیاز داشته باشن منم پیششون نرم.. اخه نمک به حرام؟ بزار اون گردگیری ک مادرم کرده خشک بشه بد زر بزن انشالله هزار برابرش  بریزه تو وجود مرتیکه لجن مادر و برادرش خدا سزاتو بده به حق علی

بنظرم بیشتر عقب بکش ببین عکس العملش چیه

همینکارو میکنم... اون لحظه ک پیامش دادم بهم گفت نفهم  تو مهمونی بودم😭

تازه عمم  که چشم دیدن مارو نداره  میدونه نانزدم چه عنیه دلش برام سوخت گفت زیاد  بهش زنگو پیام نده منه احمق گوش ندادم

احساس میکنم خیلی پیگیرشی اونم خوشش نمیاد از این رفتار و پس میزنه 

یه مدت فاصله تو حفظ کن اویزونش نباش، زنگ زدی جواب نداد دیگه زنگ نزن تا خودش بزنه 

مشاوره برین حتما قبل جدی تر شدن رابطه تون 

لباس شیک بپوشتوأم مثل اونا ک دوس داره لباس بپوشبه خودت برس ولی پیگیرش نشوچرا وقتی جواب نمیده هی زنگ ...

مثل اونا که دوست داره؟ هه

منو مجبور میکنه یالا چادر بزار سرت..

بعد تو خیابون زنی که لباسش کوتاهه باسنس برامدست رو میگه خارجی