2777
2789

من منظورم اینه که کسب درآمد داشته باشه آدم از این کار 

حالا یجورایی میشه گفت که کارم خوبه همه یکای کافه ای و کیک تولد رو میپزم خواستم برا شیرینی هم یه کلاس برم اما موندم وجور باید کار کنم 

اینجا یکی گفت میشه از کافه ها سفارش بگیری !

کسی تو این کار بوده؟

من هستم ولی این شغل شدیداً نیاز به صبوری و بقول معروف خاک خوری داره، خیلی اوایل ضرر میکنی، ناامید میشی ،حرف میشنوی ،ولی کم کم میفتی رو روال مشتری های ثابت پیدا میکنی من الان چهارساله دارم تلاش میکنم تازه امسال مشتری هام زیاد شد ،فقط یه نصیحت از اول مفت نده و از فامیل هم به هیچ عنوان انتظار نداشته باش .

برای کافه ها هم اگر سخته واست حضوری بری از کارات عکس بگیر تو اینستا بفرست بگو اگر مایلید بیارم تست کنید بعد چند مدل درست کن ببر 

ولی برای تولد از دیوار و اینستا میتونی کمک بگیری.

موفق باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هستم ولی این شغل شدیداً نیاز به صبوری و بقول معروف خاک خوری داره، خیلی اوایل ضرر میکنی، ناامید می ...

سلام عزیز دلم خوبین شما ؟انشالله که همیشه کارت رو به راه باشه 

من به این فکر کردم که فقط برای کافه ها بپزم ، به نظرت میشه یا درآمد داره؟ 

الان شما کیک رو کیلویی چقدر میدین و رو هر کیک چقدر سود حساب میکنی؟

سلام عزیز دلم خوبین شما ؟انشالله که همیشه کارت رو به راه باشه من به این فکر کردم که فقط برای کافه ها ...

سلام عزیزم ممنون از دعای زیبات ان شالله شما هم همیشه کارت پربرکت باشه ، آره چرا نشه فقط کافه ها چون اکثرا یا خودشون درست میکنن یا کسی رو دارن واسشون ببره باید یه متن وسوسه انگیز اماده کنی یه مزایایی چیزی که بیان سمتت مثلا بگی من چهارشنبه ها سینی تست رایگان دارم که شامل کیک خیس شکلاتی،کیک سه شیر، چیز کیک لوتوس و.... و چون ظرفیت محدوده در صورت تمایل برای تست پیام بدید تا واستون بیارم.مثلا این متنو دوشنبه بفرست از چندتاشون که اوکی رو دریافت کردی مشغول بشو 

پیج مستر کیک هم خوبه گروه قنادی هم ما تو تلگرام داریم همه قناد خونگی هستن دوست داشتی بفرستم واست سوالتتو بپرسی

قیمت گذاری: برای فروش کیک، چیز کیک و...ابتدا باید قیمت مواد اولیه رو تک به تک حساب کنید،سپس ۲۰ درصد هزینه سربار حساب کنید (پول آب،برق،گاز و...)

یعنی اگر مواد اولیه یه کیک واستون ۱۰۰ تومن بیفته با بیست درصد هزینه سربار میشه ۱۲۰ تومن ،حالا ۱۲۰ تومن رو باید ۲ تا ۳ برابر کنید. یعنی اگر کیکی براتون۱۰۰ تومن تموم شده شما باید با هزینه سربار و سود حداقل به مبلغ ۲۴۰ و حداکثر به مبلغ ۳۶۰ بفروشید