2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا اوضاع خیته یا برای ما اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 38 پست

همه همینن دیگ شرایط هیچ کس مثل قبلنش نیست گرونی ب همه فشار میاره من قبلا پس انداز میکردم از پول ماهانم الان کمم میارم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میگن چرا گفتید اوضاع بده باید بگید همه چیز خوبه گلو بلبل

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

این تاپیک ها جالب نیست جاسوس ها منتظرن این حرفا رو بشنون

مهم نیست گشنمونه😢پول توی مردم کم شده نیست 😭بچه هام دلشون میوه میخاد یا خودم شوهرم توان نداره لخره همش برای کرایه مغازه و ..کار میکنه ما که هیچ

درست میشه دیگه قراره همه جا گل و بلبل بشه مسئولا  بیشتر به فکرمون باشن مهاجرای غیرقانوتی رو کامل  رد کن بره  دیگه پول به غزه و مزه ندن اختلاس گرارو دستگیر کنن همه با شادی دورهم زندگی کنیم بله...

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خیلی خرابه وضع ما

ما قبل این قضایا حدود یک ماه و نیم جابه جایی نغازه داشتیم کرایه و قسط و قرض و..رو ندادیم همه رو‌چپوندیم حلق مغازه جدید درامدم صفر گفتیم راه میفته جبران میشه جنگ شد تعطیل شدیم دیگه مگه جون گرفتیم کلی بدهی مونده حسابای همسرمم مسدود بود کارای باز شدنشو داشت انجام میداد کجا باشه خوبه؟بانک سپه😁😁 حسابا مسدود کاسبی زیر خط فقر بدهی رو بدهی درامد صفر 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴