2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول راهی بنظرم فرار کن من شوهرم نتونستم بعد 5 سال هنوز جمع کنم دیگه بیخیال شدم خودت الکی تو دردسر و ...

یعنی درست نمیشه 

من معتقدم خیانت فقط بغل یکی خوابیدن و در ارتباط بودن با جنس مخالف نیست وقتی تعهد داری بنظرم همین ک با کسی هستی ولی فکرت جای دیگه ای پرسه میزنه خودش خیانته 

این یه نشونس واسه چند سال بعد رابطتتمومش کن رابطتو حتی اگ ۱۰ سال باهمین

یک سال و نیم قبلا هم دیدم فالو میکرد بعد انفالو میکرد تا حالا به روش نیاورده بودم 

بعضی وقتا بعضی ها توبه می کنن ولی بستگی داره که توبه واقعی باشه یا خیرنظرات نی نی سایتی هارو ملاک قر ...

اون خیلی خودخواه جالب اینه منو هم مقصر میکنه جوابشو قشنگ میدونم چی میخواد بگه الان میاد میگه من فالو کردم ببینم تو متوجه میشی عکس العملت چیه خواستم ببینم به روم میاری که اگه بیاری یعنی اعتماد نداری بهم اینه جوابش آدم شاکی رو متهم میکنه 

یعنی درست نمیشه من معتقدم خیانت فقط بغل یکی خوابیدن و در ارتباط بودن با جنس مخالف نیست وقتی تعهد دار ...

منم دقیقا مثل خودت فکر میکنم والا من چند بار بخشیدم دیدم نه همچنان کار خودش میکنه اومدم بهش یاددادم چجوری مخفی کنه که من نبینم حداقل اعصابم داغون نمیشه هیچ کسی مهم تر از اخودت و ارامشت نیست البته من راه خروج از زندگی ندارم🤣 منطقی ترین راه این بود که خودم داغون نشم