2777
2789

سلام وقت بخیر. من و همسرم شهرمون از خانواده هامون دوره. امروز شوهرم گفت دلم برای مامانم تنگ شده و گریه کرد. من جا خوردم بنظرم حق داره ادم دلش برای مامانش تنگ بشه اما گریه اونم برای مرد؟؟ مردی که بهم میگه بیا بچه دار بشیم؟! خودش میخواد بابا بشه ولی هنوز مثل بچه هاس؟!حس کردم یه بچه کوچولوعه/: بنظرتون رفتارش طبیعی بود یا نه؟😐

اینم بگم مادرش هر ساعت دو بار زنگ میزنه بهش😐

البته تو تصمیم های مهم زندگیمون دخالت نمیکنه. اولاش میکرد اما الان با گذشت سه سال من به همسرم یاد دادم که حد و مرز بذاره و اجازه نده. اما بااین رفتار حس کردم با یه بچه ازدواج کردم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی حتما خیلی وابسته ان چند وقته ندیدین خانواده هارو 

منم گاهی گریم میگیره از دلتنگی برا مامانم ولی بچه ننه نیستم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

تو رو محرم خودش دونسته که پیشت گریه کرده 

اگه کار همیششه که متاسفم واقعا بچه اس ولی اگه اولین باره حتما خیلی روش فشاره 

منم گاهی که از همه جا تحت فشارم دلم میخواد برم بغل مامان و بابام گریه کنم با این سنم😂

خدا به دادت برسه فقط همین..من ۱۰سال جنگیدم بچه ننه بود

۲۳سالته۱۰سال براش جنگیدی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

ببخشید ولی دیوانه کننده اند  مردهای این شکلی، اینا تا آخر عمرشون بچه نابالغن و بزرگ نمیشن، همسر منم همینطوری بود و بعد از فوت مادرش داشت از غصه می مرد، یه بار سکته قلبی  داشت  تا ۴ سال افسردگی و حالت پانیک و حال بد داشت! در هفته دو سه بار سر مزار مادرشه! چندین بار باهم رفتیم پیش تراپیست و بی فایده بود، زندگی منم مختل شده بود اصلا طبیعی نیستن اینا

مردها هم احساس دارن تعطیلات پیش رو برید پیش خانوادش گناه داره منم همسرم خیلی سختی کشیده پدر مادرش فوت شدن خیلی گناه داره دل تنگشون میشه و من واقعا دارم عذاب میکشم 

ازه اما من ندیدم مردی برای دلتنگی گریه کنه. برای شما پیش اومده؟؟

آره دیدم طبیعیه مردام مثل ماعاشق میشن گریه میکنن دلتگ میشن دلواپس میشن و۰۰۰۰طبیعیه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون