2777
2789
عنوان

توی عقد جدا شدم🙂🙂

460 بازدید | 30 پست

من دوماهه عقد کردم اما چهار روز بعد عقد با خانواده همسرم به طرز وحشتناکی دعوام شد و منو حبسم کردن تو خونه گوشیمم ازم گرفتن گفتن نمیزارن خانوادمو ببینم کلا بعد محضر رفتاراشون عوض شد روک گفتن اختیار دارت ماییم دیگه حتی با احترامم باهام حرف نمیزدن، خلاصه وار دارم میگم دیگه اونشب نصف شب من از خونشون فرار کردم شوهرمو پدرشوهرم افتادن دنبالم دست شوهرم کمربند بود رسیدم سر کوچه گرفت منو زد دیگ خودمو زدم ب بیهوشی مجبور شد منو بیاره خونمون فرداش زنگ زد بهم گفت طلاق، هرچقدرم خانواذم بهشون زنگ زدن ک چرا دست روم بلند کردن اینکارارو کردن از ترسشون جوابمونو ندادن کلا رفتن برای همیشه

اینم بگم ما خیلی عاشق هم بودیم ۷ ماه نامزد بودیم منو روی سرشون میزاشتن قبلشم ۶ ماه دوست بودیم یعنی دیوانه وار عاشقش بودم هنوز بعد دوماه تو شوکم که چطور دلش اومد بازیم بده میدونم مامانش زیاد منو دوسم نداشت اما خب جلوم خیلی بهم احترام میذاشت منم میگفتم مهم همسرمه ک انقدر عاشقمه

الانم خیلی کم چند تا دونه از سکه هامو ازش گرفتم ک فکر نکنن بازی با دختر مردم انقد راحته بعد چهار روز...

اما خیلی دلم میگیره وقتی باخودم تنها میشم حس میکنم ایندم نابود شده من ۲۲ سالمه ولی خب مردم خیلی حرف میزنن پشت ادم، الان دقیقا دو ماهه حتی یدونه پیامم بهم نداده به همین راحتی ولم کرد و رفت... واقعا چرا عقدم کرد اون خیلی عاشقم بود موندم بخدا، منم برا روحیم رفتم گوشیمو عوض کردم بینیمم این هفته دارم عمل میکنم ، فقط خانوادش اینارو شنیده بودن بهم پیام دادن فوشم دادن ک با پول ما رفتی منم بدون اینکه جوابشونو بدم بلاکشون کردم

اونا فکر میکن این وسط من بردم اما حقیقت اینه من ایندمو با اون میخواستم من تازه عروس بودم کلی ارزو داشتم کلی برنامه سفر چیده بودم الان دیگه کی میخواد بیاد سمت من😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاخدا مگه گروگان گیرن که حبس میکنن کتک میزنن محرومت میکنن؟

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

وای🥲چی کشیدی دختر یه لحطه بهش فکر نکن روانی بودن چه طور تو دوستی نفهمیدی پسر خله و چله خانواده آشغالی داره اگه میگفتی سنتی میگفتیم نمیشناختی .چه کثافت ازدواج کرده؟

نه💔

اینکه گذشت ولی اگه فکر میکنی آسیب هایی که بهت زدن اذیتت میکنه برو پیش مشاور 

و بعد اگه موقعیت ازدواج دوباره برات پیش اومد حتما پیش مشاور برو مشاور هم تنهایی باهاتون حرف میزنه هم با جفتتون بعد یه سری تست میگیره اگه طرف مشکل روانی داشته باشه مشخص میشه

تو نامزدی هیچ نشونه ای حتی کوچیک که هشداری باشه ندیدی ؟

چرا دیدم در این حد نبود بحثای خیلی کوچیک که همیشه حقو میداد بمن بشدت ترس از دست دادنمو داشت تحمل قهرمم نداشت میدومد جلو درمون زانو میزد اشک میریخت

مادر و خواهرش مشخص بود افریطه ان منو نمیخوان اما شوهرم زیر بار نمیرفت میگفت تو حساس شدی اونام سیاست داشتن قربون صدقم میرفتن اما شوهرم واقعا به معنای واقعی عاشقم بود از همون دوران دوستی شنید خواستگار دارم خودمو به درو دیوار زد اومد جلو پنج روز بعدش

الان اول راهی عزیزم ۲۲ سال که سنی نیست ، حتما مشاوره برو و اینکه جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته ، انشاله سر موقع خودش اون شخصی که دوست داری جلوی راهت قرار میگیره 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹