همینا از کشور و مردم دفاع کردن حالا با جونشون یا با علمشون و...
مردم خوب کم هست ولی هست و این به نظرم عالیه
خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی #خلیج_همیشه_فارس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی عزیزم درسته شرایط براتون سخته ولی اگه براش این فانتزی مهمه سعی کن کنار بیای مردها مثل ما بسادگی از فانتزیشون نمیگزرن احتمال اینکه سرد بشه ازتون و حتی خیانت کنه هست البته بستگی به ذاتشم هست
سخته برامحتی وقتی انجام میدم میگه معلومه بدت میاد نمیخام اصلا اینجوری و قهر میکنه
قهر کردن کار پسندیده ای نیست مال بچه هاست نه کسی که بزرگ شده و زندگی مشترک تشکیل داده خوب گلم وقتی فانتزیش براش مهمه سعی کنید شما راه درست رو انتخاب کنید
مردی که بخواد بابت همچین چیزی بره و وادار به کاری زنش رو کنه که راضی نیست باید در رو براش باز کرد که هر چی زودتر بره،،وفاداری با شرط وفاداری نیست ادعاست.
تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗