2777
2789

مامان بابام چند ساله طلاق گرفتن ، ولی بخاطر داداشام که هنوز سنشون کمه باهم ارتباط دارن , مامان من سر یه ماجرایی خیلی اذیت شد و زنداییم این داستانو که شنید دلش سوخت بدون اینکه به ما بگه رفت به یکی سپرد که برای مادرم شوهر پیدا کنه ( اون طرف سنش بالاس و کلا دستش تو کار خیره و  از قضا فامیل نزدیک مادرشوهرم اینا هم هس ) اون شخصم رفته اینو به مادرشوهرم اینا اطلاع داده که فلانی به من سپرده برای شوهر ، من خیلی ناراحت شدم بهم برخورد گفتم حالا حتما با خودشون فکر میکنن مادر من دنبال شوهر میگرده و کلی فکر منفی راجع به مادرم میکنن ، چنروزه ذهنم مشغوله خیلی خجالت میکشم از اتفاقی که افتاده ،اخه مادر من اصلا تو فکر ازدواج نیست ، بنظرتون زنگ بزنم به مادرشوهرم بگم که مادرم اصلا خبر نداشته و زنداییم از طرف خودش حرف زده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا به روی خودت نیار .چه نیازی هست زندگی مادرتو برای بقیه باز کنی هر کسی مسئول زندگی خودشه .گناه نکرده که  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بنظر من نه زنگ نزن

یکروز که با مادر شوهرت رو در رو داشتی صحبت میکردی

حرفو بکش به ازدواج و اینا 

بعد قضیه مادرتو هم بگو

بگو که خودش خبر نداره زنداییم اینکارو کرده و ب مادرم هیچی نگفته

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

نوچ خودتو ب اون راه بزن هروقت رفتی اونجا اگه حرفی زده شد گارد بگیر ک این حرف کاملا اشتباهه و ما خبر نداریم و این خودش همچین حرفی زده 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

اصلا لازم نیست توضیح بدی چقدر اعتماد بنفست پایینه ، اجازه نده اصلا کسی سر حرف و باز کنه و چیزی بگه ...

خب میدونم الان میشینن پیش خودشون صدتا فکر منفی از مادرم میکنن و پشت مادرم حرف میزنن 

اره خیلی بد شد تازه اون قضیه رو پدرشوهرم زنگ زده به بابامم گفته 😑

ازدواج مادرت ربطی به پدرت نداره اونا دیگه زن و شوهر نیستن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
نه توضیح بدی بدتر میشه خجالت نداره که ، هر کسی حق داره برا زندگیش خودش تصمیم بگیره به مادرشوعر شما ه ...

اونکه اره خب مادر من هم حق زندگی داره ولی میترسم فکر بد کنن 

ن زنداییتو بشون سر جاش  تا دیگ تو زندگی کسی دخالت بیجا نکنه

اگ مادرشوهرت چیزی گفت بگو زنداییم سرخود این کارو کرد و مامانم ب حسابش رسید ک دیگ دخالت نکنه

اگ حرفی نزد تو هم چیزی نگو

توضیح اضافه نشونه ضعفه

خب میدونم الان میشینن پیش خودشون صدتا فکر منفی از مادرم میکنن و پشت مادرم حرف میزنن

بیخود کردن مگه کسی که بخواد ازدواج کنه خرابه یا گناه کبیره کرده .به زن داییت بگو بره گندی که زده جمع کنه 

ن زنداییتو بشون سر جاش تا دیگ تو زندگی کسی دخالت بیجا نکنهاگ مادرشوهرت چیزی گفت بگو زنداییم سرخود ا ...

پس بیخیال این قضیه شم ، از دیشیه دارم بهش فکر میکنم و میگم چقد بد شد الان با خودشون میگن مادر فلانی چقد بدبخته دنبال شوهر میگرده