2777
2789
عنوان

چرا نی نی سایت اینجوری شده؟

272 بازدید | 26 پست

من قبلا دوران بارداریم خواننده خاموش بودم.اوضاع خیلی بهتر بود .کمی احترام وباور وجود داشت.ولی جدیدا فقط میبینم یکی پست میزاره دویستا کاربر میان میگن دروغ میگی میگی وفلان.لطفا بیاید کمی مهربان باشیم وبه هم احترام بزاریم .وبه این فکر کنیم حتی اگه کسی از قوه ی تخیلش استفاده کرد وتاپیک زد یه سری از تجربیات به دردمون میخوره خب.ولی خیلی زشته که همش بگیم دروغ میگی تو مردی وفلان.در حال حاضر تو همه ی شبکه های اجتماعی خانما وآقایون انواع ارتباطهارو با هم دارن نینی سایت یه فضای مجازی هست فقط .خواهش میکنم تغییر رویه بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از شش سال پیش تا الان اینجام . قبلا خیلی بهتر بود همه رفتن دیگه .البته من کاربری نداشتم خاموش میخوندم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

هم اسمیم سوفیا😃

الان یکی میاد میگه مشکوکی عکس از شصت پای پدربزرگت در حالیکه روش تتو کرده نی نی سایت بفرست😂

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته

برخی واقعا دروغ میگن !! اینجا کلی مرد با کاربری زن عضوه و هیچ کسم تشخیصشون نمیده علتشم کاملا واضحح هست چرا اینکارو میکنن برای همینم بی اعتماد شدن عجیب نیست 

ضمنا تجربه من میگه اینجا هیچ وقت کاربرها به کسی الکی شک نمیکنن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

دیشب یکی تاپیک زده بود چه پوزیشنی خوبه؟ عایا از اینم باید تجربه کسب میکردیم یا شک نمیکردیم که مرده و جواب میدادیم تا فیض ببره؟

حرفم اینه که بازیچه مسخره بازی و تخیل و هوس یه عده مریض جنسی شدن هم قاعدتا جذاب نمیتونه باشه