2777
2789

بچه ها من ۳۷ سالمه پسرم ۳/۵ سالشه، ایران زندگی نمی کنیم شاغلم، خیلی دو دلم بچه دوم بیارم یا نه. خودم دو دلم ولی همسرم خیلی دوست داره و می گه بیاریم، ولی دست تنها سخته خانواده مون اینجا نیستن سنم هم بالا داره می ره

به نظرم سخته چون تنهام هستی یکم بعدم بچه بزرگت قراره اموزش پذیر بشه و کم کم باید باهاش کار کنی ،فک کن همون موقع باید به یه نوزادم برسی !!!سر کارم بری ...

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزم این مربوط به خودته ولی با توجه به چیزایی که گفتی به نظر میرسه بچت به سنی رسیده که بتونه از خودش مراقبت کنه(حموم و دستشویی و لباس پوشیدن....) بچه هم شیرینیای خودشو داره از دور که نگاهش کنی خیلی سخت به نظر میاد ولی وقتی وارد پروسه بشی میبینی  اونقدا هم سخت نیس بعداشم تو الان دیگه تجربه بچه داری ، داری خودت از پسش برمیای  بچت هم تنها نمیمونه ولی باز میگم نظر خودته که مهمتره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این مربوط به خودته ولی با توجه به چیزایی که گفتی به نظر میرسه بچت به سنی رسیده که بتونه از خود ...

شما بچه دارین؟ واقعا بچه این سنی حموم و دسشویی تنها میتونه بره؟

شما بچه دارین؟ واقعا بچه این سنی حموم و دسشویی تنها میتونه بره؟

اره عزیزم دارم بچه تا بچه خیلی فرق داره البته ولی حموم میفرستمش اوایل مزاشتم خودش کمکم کنه مثلا لیف میدادم دستش یا میزاشتم خودش سرشو بشوره یا خودشو با اب بشوره بعدش من می ایستادم کنار خودش حموم میکرد من فقط نگاهش میکردم بعد خودش یاد گرفته دستشویی هم همین مراحل یکم طولانی تر البته و لباس پوشیدن هم از همون اوایل چون میزاشتم خودش انتخاب کنه (از بین دوتا گزینه مثلا) کامل یاد گرف البته بگم حوصله فراوان میخواد 

چه خوب... پسر من نمیتونه، یعنی منم اونقد تلاشی نکردم

اگه میخوای کم کم شروع کن با حالت بازی و شعر و عروسک من خودت با گوشی اهنگ بچه گونه میزاشتم یدونه از این تفنگا که حباب درس میکنه گرفتم وقتی خودش لیف می زد من براش حباب درس میکردم باهاش دست جیغ هورا (به قول شوهرم میگه کاش ما هم یکی داشتیم برا حموم کردن اینجوری تشویقمون کنه ) به خدا خودت راحت میشی هم بچت یاد میگیره مستقل بشه اعتماد به نفسش میره بالا