2777
2789
عنوان

شوهراتون چقدر بهتون پول میدن

6157 بازدید | 243 پست

شوهرم اصلا بهم پول نمیده

ماهی یکبار با هزار منت پول نت میده 

نه لباس درست میخرم نه کاشت ناخن و مژه نه آرایشگاه میرم واسه رنگ‌مو همش تو دلم مونده 

هزاران بار بهش گفتم بازم اهمیت نمیده 

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

به نام خدا شوهر ندارم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه شوهر شما خسیسه یا پول رو خرج چیز دیگه‌ای می‌کنه که به نظرش مهم‌تره. من ماهیانه مدت‌هاست نمی‌گیرم چون قیمت‌ها همش جابجا میشه ولی هروقت پول خواستم بهم داده من خیلی پول آرایشگاه و زیبایی و اینا نمی‌دم ولی هزینه کتاب‌هام خیلی بالاست😅

خوش بحالت

اصلااانم خوشبحالم نیست بدبختیه بخدا منم دوست داشتم کسیو میداشتم باهاش میرفتم بیرون باهاش حرف میزدم باهم شوخی های خرکی میکردبممم فکر میکنیددد😭😂

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

مگه وظیفه شون نیست ؟

مال من اینطور فکر نمیکنه 

تازه بگی اخلاق خوبیم داره حداقل از اینطرف پول ندادنش جبران شه نه ها 🤦 اخلاقشم زیر صفره 

فقیر هم‌ نیست کار میکنه 

سری اخر موجودی کارتش 31 تومن بود بخدا هزار تومن به من نداد 

متاسفانه شوهر شما خسیسه یا پول رو خرج چیز دیگه‌ای می‌کنه که به نظرش مهم‌تره. من ماهیانه مدت‌هاست نمی ...

اره خسیسه 

زورش میاد برامن خرج کنه 

عه چقدر خوبه که کتاب میخونی