2777
2789

من 73 کیلو ام قدم 165

بعد اضافه وزن دارم شوهرم اما  ورزشکاره

بعد منم گفتم نه اتفاقا  وقتی غذا کم میخورم میگه زخم معده میشی و به خوردو خوراکم میرسه

قسمت جالب ماجرا اینه من اینا رو نگفتم بسوزونم  همه این حرفا رو هزار بار نامزدم تاکید کرده

واقعا ما فامیلمون خیلی بخیلن به تو چه من چاقم آخه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

🤍✨️Hala Madrid

بیخیال حرف بقیه بهش بگو اونی که باید میپسندید پسندیده شما چرا میسوزی؟😂😂

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به عمت کار ندارم ولی من قبل زایمان اوکی بودم الان چاقم

فهمیدم لاغری خیلی باعث سلامتی و اعتماد ب نفس میشه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
تو فکر نباشمنم لاغرم به لاغریم گیر میدن مین شوهرت کجاتو گاز میگیره

لعنتیییی🤦‍♀️😂

ببخشید جانم خندم گرفت 

والا مجردی ممنون  به من میگفتن بشکه به دخترعموم همسن من بود میگفتن اسکلت و چوب خشک 

🤍✨️Hala Madrid

راحت بگو به تو ربطی نداره

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

ی زمانی لاغر بودم  ۴۸ کیلو

خالم پشت سرم میگف معتاده!

الان شدم ۶۵ کیلو

میگه مواظب باش چ خبرررررته!!

ولی من اهمیتی نمیدم ب هیچ حرفی از هیچ شخصی.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

مهم اینه نامزدت دوست داره... بقیه هم به میگن. وای لاغری.. وای باسن وسینت کمه... چطور شوهرت تو رو میخواد 😐🙄😏... ولی همسرم همیشه بهم میگه زن باید ظریف باشه وریزه ومیزه... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

والا خواهرامو هی میگن ما رو مسخره میکنن هزار بار گفتم بهشون ولی نفهم و حسودن

اصلا چاق نیستی که تو پری

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
همچین گفتی چاق الان گفتم ۱۵۰ کیلویی ۷۳ اونقدرام زیاد نیس برا قد ۱۶۵

میشه بگی ۶۸ کیلو برای قد ۱.۶۳ چطوریه

خیلی چاق نشون میده بنظرت

من ۵۰ کیلو بودم سر  دوسال کنکور به این وزن رسیدم حالا نمی‌دونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم🥲💔

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....