2777
2789

خیانت دیدم از شوهرم چند ماه پیش هنوزم تموم نکرده ولی میگه تموم کردم قبول نمیکنه بنظرتون فایده داره بریم مشاوره ؟

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره مشاوره کمک میکنه ولی نه مشاوره آقا اصلا پیش مشاوره مرد نرو

خودمم حس راحتی ندارم پیش مشاور آقا

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

نه . رفتن شما هیچ تاثیری نداره فقط بیخود یه پولی به مشاور میدی مشاور که جادوگر شهر اوز نیست 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خیر باز دوباره تکرار مکنه مردا یی که خیانت میکنن از گوه هم گوه ترند

حق گفتی 

نه . رفتن شما هیچ تاثیری نداره فقط بیخود یه پولی به مشاور میدی مشاور که جادوگر شهر اوز نیست

راهی ندارم دیگه 

حق گفتی

والا من دیدم خانومه روز بعد زایمانش که شوهر باید پیشش باشه گفتن بهش زنگیدم گفتن تو خانم فلانی و فلانی بله خودمم شوهرت زن صیغه کرده میگه بچه رو هم نمیخوام انقد دیدم که از مردا حالت تهوع میگیرم 

تمام نفس هایم به تو بنده همسرم S🥲♥️

والا من دیدم خانومه روز بعد زایمانش که شوهر باید پیشش باشه گفتن بهش زنگیدم گفتن تو خانم فلانی و فلان ...

می‌دونم من بیشتر از همه این لاشیا رو میشناسم ولی خب بخاطر بچه هام می‌خوام بمونم

راهی ندارم دیگه

اگرم کسی بخاد بره پیش مشاور شوهر شما هست که باید بره . وقتی راهی نداری بساز .خیلیها اینجور هستن ناچار ساختن و به هیچکس هم چیزی نمیگن . جوری نشون نده که میدونی و چیزی نمیگی . نشون بده که بهش اعتماد داری و حرفشو باور داری  . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

می‌دونم من بیشتر از همه این لاشیا رو میشناسم ولی خب بخاطر بچه هام می‌خوام بمونم

ببین من یه چیز رو میگمدحالا تصمیم با خودته 

بچه تو باشی و نباشی بزرگ میشه ولی این زندگی و احساس توه که به گوه کشیده میشه و تو فقط یه برگه طلایی داری از دستش بدی دیگه نمیتونی دوباره زندگی کنی حالا باز هم خودت میدونی گلم 

تمام نفس هایم به تو بنده همسرم S🥲♥️

اگرم کسی بخاد بره پیش مشاور شوهر شما هست که باید بره . وقتی راهی نداری بساز .خیلیها اینجور هستن ناچا ...

اره می‌خوام باهام بریم 

هر چی خواستم به روش نیارم دیدم نشد 

ببین من یه چیز رو میگمدحالا تصمیم با خودته بچه تو باشی و نباشی بزرگ میشه ولی این زندگی و احساس توه ک ...

چیکار کنم شما میگی؟

جدا بشم؟