2777
2789
عنوان

احساس درماندگی

120 بازدید | 10 پست

پریروز کاردرمانی برای پدرم اومد خونه ، دیدم پای بابام رو داره خیلی محکم فشار میده و بابام از درد عرق کرده گفتم بسه گفت نه لازمه ، بعد شبش تمام دور ران پدرم خونمرده و سیاه شد کلی هم درد داره طفلکی ، لعنت بهش 

بعد دیروز مامانم رو بردم خرید مامانم رفتم یه چیزی برای من بگیره در شیشه ای رو ندید محکم رفت تو دور ، چشمش ورم کرد در حدیکه دندونش هم درد گرفت و سردرد ، همش میگه من با تو بیرون بیام همینه

اگر برادرم بجای من بود ، میدید بابام اذیته نمیذاشت اون احمق ادامه بده ، مامانم رو هم نمیذاشت بره کاری کنه چون مریض احوال هست 

از خودم بدم میاد ، مسبب همه مشکلات خانوادگی مون من هستم 

تو مقصر اتفاقات اطرافش نیستی توی جایگاه خودت به اندازه کافی خوب هستی و کارت رو درست انجام میدی سخت نگیر به خودت اون پرستار  حتما واجب دید اون کار رو بکنه 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مقصر اتفاقات اطرافش نیستی توی جایگاه خودت به اندازه کافی خوب هستی و کارت رو درست انجام میدی سخت ن ...

نه اتفاقا اشتباه از اون بوده ، شرایط پدرم طوری نیست که لازم باشه انقدر فشار وارد کنه باید خیلی آرامتر رفتار میکرد 

نه اتفاقا اشتباه از اون بوده ، شرایط پدرم طوری نیست که لازم باشه انقدر فشار وارد کنه باید خیلی آرامت ...

این دفعه گذشت بیار دیگه مراقب باش 

خودت رو تحت فشار نزار برای رفتاری ک گذشته تجربه شد برات ببار دیگه حواست باشه

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
بر اثر بیماری، نمیتونه راه بره ، کار درمانی میاد ورزش و اینا میده که بدنش خشک نشه

چون میگی بعدش سیاه شده حواست به پلاکت خونش باشه کم نباشه خدای نکرده