اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
بله چند بار خانوادش تلاش کردن اما تا خودش نخواست نشد
کمپ رفته؟
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اره تو فامیل بود الان پاکه یعنی بجوری بود خونه نمیرفت کارتون خواب بود ولی الان خداروشکر برگشته سرحال ...
چجوری ترک کرد
بله دیدم...دو تا برادر تو فامیل داریم هر دو اعتیاد داشتن و ترک کردن...الان جز کار آفرینای شهر هستن و بعد ترک کردنشون رفتن سمت کار و الانم کارخونه دارن.
بله دیدم...دو تا برادر تو فامیل داریم هر دو اعتیاد داشتن و ترک کردن...الان جز کار آفرینای شهر هستن و ...
اخه چجوری ترک کردن که برنگشتن؟
والا این میترسه از کمپ خودشم یه خورده بدنش ضربه خورده یه مدت تصادفی بوده