2777
2789

کنه و بع کارو زندگی برگرده

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بله از اشناها بوده حدود ۱۵ ساله ترک کرده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا بیاید تاپیک آخرم به کمکتون نیاز دارم

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

بله 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بله 

چند بار خانوادش تلاش کردن اما تا خودش نخواست نشد 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
بله چند بار خانوادش تلاش کردن اما تا خودش نخواست نشد

کمپ رفته؟

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اره تو فامیل بود الان پاکه یعنی بجوری بود خونه نمیرفت کارتون خواب بود ولی الان خداروشکر برگشته سرحال ...

چجوری ترک کرد

بله دیدم...دو تا برادر تو فامیل داریم هر دو اعتیاد داشتن و ترک کردن...الان جز کار آفرینای شهر هستن و بعد ترک کردنشون رفتن سمت کار و الانم کارخونه دارن.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

بله دیدم...دو تا برادر تو فامیل داریم هر دو اعتیاد داشتن و ترک کردن...الان جز کار آفرینای شهر هستن و ...

اخه چجوری ترک کردن که برنگشتن؟

کمپ ترک اعتیاد

والا این میترسه از کمپ خودشم یه خورده بدنش ضربه خورده یه مدت تصادفی بوده 

کمپ رفته؟

اره 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨