2777
2789

سلام به همه دلبران و بانوان گل نی‌نی‌سایتی! 🙋‍♀️

میدونم این روزا خیلی‌هامون دغدغه رزق و روزی داریم، گاهی اوقات هرچی تلاش می‌کنیم انگار تهش هیچی به هیچی... 😔 اما می‌دونستید یه سری راه‌ها و ذکرها هست که مثل یه گنج پنهان عمل می‌کنن؟ یه عالمه عمل مجرب و عالی که از بزرگان دین و تجربیات واقعی به دست اومده و می‌تونه دروازه‌های رزق و برکت رو به رومون باز کنه! ✨

من خودم خیلی به این مسائل اعتقاد دارم و دیدم که چقدر تاثیرگذاره. امروز اومدم براتون یه پکیج بی‌نظیر از اذکار و اعمال مجرب رو معرفی کنم که می‌تونن زندگی مالی و روحی‌تون رو حسابی متحول کنن. 😊

اگه شما هم از اون دسته آدمایی هستید که دنبال راهی برای برکت تو زندگی‌تون هستید و می‌خواید حسابی از خدا روزی بگیرید، پس حتماً تا آخر این تاپیک با من همراه باشید. قول میدم پشیمون نمیشید! 😉 بیایید با هم دست به دعا بشیم و درهای رحمت الهی رو به روی خودمون باز کنیم.

آماده‌اید برای یه تغییر بزرگ؟ پس بریم که داشته باشیم این اعمال نورانی رو پستی نذارین تا من اذکاروپشت سرهم بذارم😊... 👇👇👇

«یادت باشه، تو از هر چالش بزرگ‌تری. نوری درونت داری که می‌تونه هر تاریکی رو بشکافه. کافیه به اون قدرت بی‌کران تکیه کنی و قدم برداری؛ اونوقت می‌بینی چطور هر ناممکنی، به فرصتی درخشان تبدیل میشه.»

۱- عمل سریع الاثر "وَرد المُعْطِي هُوَالله" اگر کسی از تنگی رزق رنج می‌برد، و می‌خواهد روزی‌اش فراوان گردد، روز جمعه بعد از نماز فرض رو به قبله به حالت تشهد نشسته، هفتاد مرتبه ذکر «یَا مُعْطِيُ هُوَالله» را ورد کند. هفت بار در ابتدا و هفت بار هم در آخر درود شریف را بخواند.(درودابراهیمی)

«یادت باشه، تو از هر چالش بزرگ‌تری. نوری درونت داری که می‌تونه هر تاریکی رو بشکافه. کافیه به اون قدرت بی‌کران تکیه کنی و قدم برداری؛ اونوقت می‌بینی چطور هر ناممکنی، به فرصتی درخشان تبدیل میشه.»

۲- عمل مستون و مجرب هر شخص روز جمعه هفتاد مرتبه دعای «اللَّهُمَّ اکْفِنِی بِحَلَالِکَ عَنْ حَرَامِکَ وَ أَغْنِنِی بِفَضْلِکَ عَمَّنْ سِوَاکَ» را بخواند، تاثیر عجیبی را مشاهده خواهد کرد. در هفته نخواهد گذشت که قرضهایش پرداخت می‌شوند، و آثار برکت در رزقش نمایان خواهد شد. هفت بار در اول و هفت بار در آخر، درود شریف را بخواند.(درودابراهیمی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وظيفه «سُبْحَانَ اللهِ وَ بِحَمْدِهِ» اگر کسی روزانه پانصد مرتبه ذکر «سُبْحَانَ اللهِ وَ بِحَمْدِهِ» را ورد کند دروازه رزق به رویش گشوده خواهد شد. در روایات آمده که خداوند به برکت این کلمه تمام مخلوقات را روزق می‌دهد.

تأثیر بی‌نظیر «سوره فلق» هر شخص به کثرت سوره «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ...» را تلاوت کند، إن شاء الله، به اندازه قطرات باران بر او رزق می‌بارد. البته یقین و توجه داشتن شرط است.

عمل مجرب «يَا غَنِيُّ يَا مُغْنِي» بین سنت و فرض نماز فجر (۱۱۰۰) بار ذکر «يَا غَنِيُّ یَا مُغْنِی» را بخواند، إن شاء الله مشکل رزق او حل خواهد شد. در اول و آخر هر مقدار عددی فرد، درود بخواند، هر تعداد بخواند اشکالی ندارد.(درودابراهیمی)

عملی اساسی برای وسعت رزق بعد از نماز مغرب تلاوت «سوره واقعه» را معمول خویش قرار بدهید و قدرت الهی را در مورد رزق مشاهده کنید.

رزق بی‌گمان و قبولیّت هر شخص این آیات را ورد کند، برکت رزق برایش واضح خواهد شد، و اگر آنها را نوشته پیش خود نگاه دارد، از جایی برایش رزق می‌خواهد آمد که گمانش را هم نداشته باشد. آیات به شرح ذیل‌اند:

بقره: آیه ۳

آل عمران: آیه ۳۷

مائده: آیه ۱۱۴

انعام: آیه ۱۴

اعراف: آیه ۱، آیه ۱۳۷

انفال: آیه ۲۶

ابراهیم: آیه ۳۷

بنی اسرائیل: آیه ۲۰

حجر: آیه ۲۱

کهف: آیه ۸۴، آیه ۸۵

طه: آیه ۱۳۱

مریم: آیه ۶۲

انبیاء: آیه ۱۰۵

مومنون: آیه ۷۲

نور: آیه ۳۸

نمل: آیه ۳۶، آیه ۶۴

قصص: آیه ۵، آیه ۲۴، آیه ۵۷

عنکبوت: آیه ۱۷، آیه ۶۰

لقمان: آیه ۲۰

سبأ: آیه ۱۵، آیه ۳۹

فاطر: آیه ۲، آیه ۴۴

ص: آیه ۵۴، آیه ۳۹

نحل: آیه ۹۶

روم: آیه ۴۰

طلاق: آیه ۲، آیه ۳

یک عمل فطری برای برکت رزق در خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها اسراف نکنید، آنچه از غذا بر سفره می‌ماند آن را بخورید، و ظرف را خوب با انگشت تمیز و صاف کنید، و هر اندازه روزی کسب کردید، بر آن شکرگزار الله تعالی باشید؛ به برکت این عمل، ان شاء الله دروازه رزق باز خواهد شد، و تنگی برطرف خواهد گردید

مُجَرَّب‌ترین عمل در مورد فراخی رزق

کارهایی انجام دهید، بعد از آن در مورد رزق بی‌فکر باشید، و از شر خود محاسبه به خدا پناه ببرید:

الف: فقط و فقط الله تعالی را رازق بدانید، و چنین خیالی را که رزق من از دست فلانی است، در دل راه ندهید؛

ب: دو رکعت نماز خوانده در مسجد بنشینید، و با الله تعالی عهد محکمی ببندید که کسب رزق حرام را، هرگز اختیار نخواهید کرد؛

ج: هر اندازه رزق، (کم یا زیاد)، به دست می‌آورید، حصه‌ای از آن را با صدقه در راه سبیل الله ﷺ خرج کنید.

التماس دعا

توجه داشته باشین بایقین بخونین وپایبندفرائض باشین 

استغفارزیادودرودهم ازمجربات هستن که بایدزیادبخونین

دست گلت درد نکنه.

سرت دردنکنه اگه کسی بخونه توهم توثوابش شریکی😍