2777
2789

قبلا خونه مادرشوهرم می‌نشستم، اونجا اصلااا وابسته من نبود ،خیلی راحت با دیگران ارتباط میگرفت و رابطه برقرار میکرد،و بشدت اجتماعی بود طوری همه میگفتن، الان کمتر 6 ماهه ک جا ب جا شدیم واومدم خونه سازمانی ک دارای محوطه هست، یواش یواش لون حس اجتماعی بودنش از بین رفته و بشدت وابسته من شده و خجالتی... نمیدونم کجای کار رو اشتباه کردم؟ اما خیلی ناراحتم ازینکه دیگه مثل قبل نیست، قبلا جوری بود ک دوست داشت بره کلاسی جایی ولی خب چون زیر 4سال جایی راه نمیدادن،  الان 1 ماه دیگه 4سالش میشه ولی دوست نداره جایی بره و میگه من فقط میخوام با تو باشم😭😭 نمیخوام خجالتی و ضعیف بار بیاد نمیدونم هم چی شده اخه؟ من چیکار کنم؟

باور کن روانشناس کودک چیز بدی نیس

حداقل اینجور موقع ها

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن روانشناس کودک چیز بدی نیسحداقل اینجور موقع ها

یعنی فکر میکنی نمیدونم و اسم مشاوره ب گوشم نخورده؟!! کسی ک اینجا سوال میکنه میخواد از تجربه بقیه ی استفاده ای بکنه ، 

یعنی فکر میکنی نمیدونم و اسم مشاوره ب گوشم نخورده؟!! کسی ک اینجا سوال میکنه میخواد از تجربه بقیه ی ا ...

اوکی ادامه بده

عواقبشم بپذیز

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یعنی فکر میکنی نمیدونم و اسم مشاوره ب گوشم نخورده؟!! کسی ک اینجا سوال میکنه میخواد از تجربه بقیه ی ا ...

تجربه؟! 

بهتره از تجربه مشاوره که شوادشو داره استفاده کنی. 😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اگه تو محوطه بچه دیگه ای هم هست همراهش برو 

با هم برین پیش بچه های دیگه،وقتی حس کردی باهاشون گرم گرفته یکم دور شو ولی اصلا تنهاش نزار 

بزار هردفعه که دنبالت میگرده چشمش بهت بخوره و خیالش راحت شه

یه مدت این مدلی کنارش باشی از دور کم کم عادت میکنه

نگران نباش بچه ها تا مدرسه رفتن هزار مدل عوض میشن

اگه تو محوطه بچه دیگه ای هم هست همراهش برو با هم برین پیش بچه های دیگه،وقتی حس کردی باهاشون گرم گرفت ...

اینجا بچه هست اما همسنش نیست ، اینم سریع ناراحت میشه و میگه منو اذیت میکنن، باز اونطرف میگه من کسی نیست دوست ندارم باهام بازی کنه ،کلا دوست داره 24 ساعت یکی باهاش بازی کنه،   خیلی این قضیه دوست و بچه های اینجا براش چالش ایجاد کرده

اینجا بچه هست اما همسنش نیست ، اینم سریع ناراحت میشه و میگه منو اذیت میکنن، باز اونطرف میگه من کسی ن ...

دقیقا مثل دختر من

ما ایران نیستیم در حال حاضر

محوطمون پر از بچه س

عین مدرسه و مهد کودک

همه مدل بچه هست

دخترم وقتی می رفت هر روز با شکایت بچه ها یا ناراحتی خودش بر میگشت

خیلی منم نگران شده بودم میگفتم با هیچ کسی نمیسازه پس مشکل از اونه

بچه های قبلی یا بزرگتر بودن یا خودشون با هم صمیمی بودن و خیلی به دخترم اجازه ورود به جمعشون رو نمیدادن

ولی بعد از ۴ ۵ ماه بالاخره دوستای خودشو پیدا کرد

همسن خودش و تقریبا شبیه خودش

هر چند الان هم چالش داره ولی خیلی بهتر شده

پس فکر نکنم مشکل از دخترت باشه اگه قبلا مشکل نداشته

فقط دوستای خودش رو هنوز پیدا نکرده

اگه کسی نیست اونجا که حس کنی با هم اوکی هستن چاره ای نداری باید به فکر راه حل دیگه باشی

مثل پارک یا کلاسهایی که دوست داره، ولی اوایل خودت کنارش باش حتما تا اون حس امنیت رو داشته باشه