2777
2789

بزارین 

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

تیپش خیلی سمه🤣🤣

آواتار چی هست اصلا؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

تیپش خیلی سمه🤣🤣آواتار چی هست اصلا؟

با توجه به امضات

تاپیک هایی که مال خودت نیست رو میتونی حذف کنی

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به امضاتتاپیک هایی که مال خودت نیست رو میتونی حذف کنی

بلد نیستم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بلد نیستم

الآن به @niniyar‍  درخواست دوستی بده

بعد روزهای زوج

ساعت ۱۰:۳٠ _ ۱۲

۱۴ _ ۱۵

لینک تاپیکی که می خوای حذف کنی رو ، بفرست به خصوصی همون نی نی یار

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

الآن به @niniyar‍ درخواست دوستی بدهبعد روزهای زوجساعت ۱۰:۳٠ _ ۱۲۱۴ _ ۱۵لینک تاپیکی که می خوای حذف ک ...

مرسی از رهنماییتون

یه سوال لینک تاپیک رو چطور بفرستم؟

مرسی از رهنماییتونیه سوال لینک تاپیک رو چطور بفرستم؟

روی موضوع تاپیک چند ثانیه کلیک کن

بعد بزن کپی « آدرس »

کپی که شد ، در خصوصی نی نی یار بفرست

روی موضوع تاپیک چند ثانیه کلیک کنبعد بزن کپی « آدرس »کپی که شد ، در خصوصی نی نی یار بفرست

مرسی زیبا🥰😍