2777
2789

امشب داشتم باهاش صحبت میکردم و قربون صدقه هم می رفتیم و یه دل سیر دل و قلوه می‌گرفتیم 

بعد یه دفعه بهم گفت تو یه کاری توی زندگی من کردی که باعث شده یه تغییر خیلی بزرگی توی زندگی من بی افته 

گفتم چه کاری 

بهم گفت از وقتی نوجوون شدم چون همش بهم میگفتن سمت دختر های نا محرم نرو با زن نا محرم حرف نزن 

با هیچ دختری هیچ ارتباطی نگیر کم کم باعث شد حسم از رو دختر ها بره و چون توی جو پسر ها بودم همش فکر میکردم حس روی پسر ها داشته باشم چون گاهی اوقات ازشون خوشم می اومد 

وقتی قرار شد با تو نامزد کنم خیلی میترسیدم نتونم پیشت راحت باشم و رابطه زناشویی خوبی داشته باشم 

اما بعد از اینکه با تو نامزد کردم و یه مدت گذشت خیلی علاقه مند و عاشقت شدم 

انگار تو باعث شدی حس از دست‌رفته ام دوباره برگرده 

ازت ممنونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف عجیبی زده مگه گرایش با پیش جنس موافق بودن تغییر میکنه؟ بعید میدونم

من از این گرایش ها سر در نمیارم 

ولی خب سرد مزاج نیست توی رابطه 

والا نمی دونم خوشحال باشم از حرفش یا ناراحت

بنده خدا رو خانواده ها تخریب شخصیتی کردند نذاشتن درست و اوصولی حس قشنگش رو داشته باشه انقد منعش کردند که حس خودشو نسبت به زنا کُشته بود 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»