2777
2789
عنوان

با مادرشوهر قهر کردم

603 بازدید | 19 پست

یک ماهه دیگه خونه اش نمیرم و زنگ هاش جواب ندادم 

همسرم حق ب اون داد و ازش مشخصه ناراحته ولی برام مهم نیست ...

سری قبل رفتم خونه اش به من گیر که تو به دخترم دامادم سلام نکردی 

یا هروقت دامادم میاد اینجا تو نمیای 

یا دیدمت سر کوچه دامادم اومده تو برگشتم خونه ات ....

من با هیچ اعضای خانواده همسرم اختلاف ندارم مادرشوهرم جوری رفتارمیکنه یا الکس از خودش حرف در میاره 

همسرم نشد یکبار بگه مادر قضاوت هات در مورد زن من الکیه...تنها کاری که میتونستم بکنم قطع ارتباط کامل 

خوب سلام کن سلام سلامتی میاره😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش همسرت ذات واقعی مادرشو بشناسه 

تنها زنِ آدمه که می مونه رفیق روزای پیری 

یروز این مردا می فهمن که خیلی دیره 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
خوب کردی بهترین کار ذهنت هم درگیر نکنمنم قطع ارتباط کردم اما امار دقیقم همسرم بهشون میرسونه ک حتی چ ...

چه بد 😢

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
خوب کردی بهترین کار ذهنت هم درگیر نکنمنم قطع ارتباط کردم اما امار دقیقم همسرم بهشون میرسونه ک حتی چ ...

وای چقدر شوهرت ... .چرا این مدله همسرت؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....