2777
2789
عنوان

فصل سه اسکویید گیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 30 پست
دلم نمیادکشته شدن اون پلیسه رو ببینم 🥲بعدشم این همه فاصله انداختن چقد چرت تموم شدددددددد

آره واقعاااااا . من منتظر یه شاهکار بودم این چی بودد😑

پر از هزاران حرف نگفته اما محکوم به سکوت..)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاش بدجور زخمی بود نمیتونست بپره. خودشو پرت کرد پایین😭

چقدر از دوست پسرش حرصم گرفتهههه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

آخرش خیلی بد تموم شد من دیروز قسمت اخروی دیدم قشنگ قلبم درد میکرد.. نمیشد دکمه شروع رو بزنن اول؟ چرا باید خودشو مینداخت پایینننن اون ترنسه چرا کشته شد😐گناهش چی بود

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

کل قسمتای سری سومو دیدی؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

هق بچم 120 نینیم 222 465ام 😭😭😭

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

همشو تو یه بعد از ظهر دیدم ضربه ای بدتر از ج. نگ بر من وارد شد😭

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

دلم نمیادکشته شدن اون پلیسه رو ببینم 🥲بعدشم این همه فاصله انداختن چقد چرت تموم شدددددددد

نیمیره

وایییییی مرد اونم 🥲🥲🥲🥲

دارم میگم که نمیمیره😂 عین شاسکول میره جزیره از فرانت من بپرسه هیونگ ووههه