2777
2789
عنوان

🦋به سوی نور🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 2957 بازدید | 732 پست
[QUOTE=398771160]خدا رو شکر بهتر شدم البته با کلی دارو🤧[/QUOTEالهی ک روز به روزبهتر بشین به امید خد ...

ممنون همچنین شما و همه بیمارها🤲

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره من البته با داروی امام کاظم علیه السلام و شربت گیاهی پیش میرم

من اصلا گیاهی جواب نمی ده بدنم سیستم ایمنیش خیلی ضعیفه

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

امروز روز چنده محاسبه نفس ؟؟چندروزه مراقبه نوشتیم؟؟

نمی دونم نشمردم اما این چند روزه اصلا نتونستم بنویسم ۳ یا ۴ روزی می شه امروزم درگیر کارای اداری دخترم بودم از صبح برم بعدا  ببینم چند روزو نوشتم میام و می گم🙈🙈

ی سری دارو برای تقویت سیستم ایمنی هست دوست داشتی بگیر مصرف کن ژل رویال شربت حیات و.....

خدا کنه اثر بزاره