2777
2789

کلا همه چی خراب کردم فارسی شدم۱۱🤣

نمیتونم کلا برم انسانی 

معدل نهم ۱۷/۸۰معدل هشتم۱۸/۵۰معدل هفتم ۱۷/۷۸

هنرستان میتونم برم مهم نیست چه رشته ای باشع فقط برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم چرا اینجوری میکنی با خودت شهریور ماه امتحان تعیین رشته مجدد بده اون دروس رو با نمره بالا ...

بجز فارسی همشون خوبن 

فارسی کلاسی معلم نمیدونم چرا خودش پایین داده اعتراض بزنم فکنم درست شه

معدل هفتم و هشتم مهم نیست فقط نهم این یک

بعدم بستگی به نمره سالانه فارسیت داره. اگه اجاماعی و عربی و زبان اوکی باشه میتونی اولویت ب بیاری

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

معدل هفتم و هشتم مهم نیست فقط نهم این یکبعدم بستگی به نمره سالانه فارسیت داره. اگه اجاماعی و عربی و ...

اجتماعی کلاسی که ۲۰ هست 

عربی باید بالای ۱۲ باشع که هست فقط فارسی بده

بجز فارسی همشون خوبن فارسی کلاسی معلم نمیدونم چرا خودش پایین داده اعتراض بزنم فکنم درست شه

فقط یه کتاب فارسی مشکل پیدا کردی؟ ببین هدایت تحصیلی ک بیاد به احتمال زیاد ب میاری حتما 

ولی اگه نیاوردی یعنی زده بود مردود برای رشته انسانی کاری نداره که 

دوباره اون کتاب رو آزمون میدی با نمره بالا...قبول میشی 

اجتماعی کلاسی که ۲۰ هست عربی باید بالای ۱۲ باشع که هست فقط فارسی بده

نه اینارو ول کن 

دقیق بگو نمره نهایی این چهارتا درس چقدر شدی

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

فقط یه کتاب فارسی مشکل پیدا کردی؟ ببین هدایت تحصیلی ک بیاد به احتمال زیاد ب میاری حتما ولی اگه نیاور ...

ببینم چی میشه 

به نظرت اعتراض بزنم نمره های کلاسمی را خیلی بد دادن زیر ۱۸ نداشتم همشون زیر ۱۸ دادن

ببینم چی میشه به نظرت اعتراض بزنم نمره های کلاسمی را خیلی بد دادن زیر ۱۸ نداشتم همشون زیر ۱۸ دادن

وای پسری شما؟ الان اسمتو دیدم ببخشید ی لحظه فکر کردم دختری🤡🤡🤡 

نمره کلاسی مهم نیست اون برای جمع معدلت مهمه که مدرسه خوب بری 

تو هدایت تحصیلی فقط نمره خرداد مهمه پسر خوب

فقط فارسی یادمه ۱۱ بقیش بالای ۱۴

والا اعتراض که بزن چون اولویت ج رو میاری که با مجاز به انتخاب رشته نبودن فرقی نداره

اگه خیلی به انسانی علاقه داری امتحان مجدد بده